Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSM Iaşi - Astra. Cotă bună pentru puţine goluri în Copou

CSM Iaşi - Astra. Cotă bună pentru puţine goluri în Copou

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri CSM Iaşi - Astra Romania 26.04.2018. Un duel fără o miză deosebită, între cele mai slabe echipe din play-off-ul Ligii 1 Betano. Iaşi şi Astra se vor întâlni şi săptămâna viitoare la Giurgiu.

Partida de joi va fi cea de-a doua întâlnire directă din acest sezon între CSM Poli Iaşi şi Astra Giurgiu. În preceedntele două meciuri, cele două echipe au oferit meciuri închise, fără prea multe faze de poartă şi, evident, fără prea multe goluri. A fost o remiză albă la Giurgiu, apoi o victorie la limită, scor 1-0, a moldovenilor pe propriul teren. Interesant este că Astra şi Iaşi se vor întâlni din nou peste doar patru zile, scoruri live în returul din play-off.

Cele mai bune cote şi mii de transmisiuni live sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Ponturi pariuri CSM Iaşi - Astra Romania 26.04.2018

CSM Poli Iaşi este singura echipă fără victorie în play-off-ul Ligii I din acest sezon. Echipa pregătită de Flavius Stoican a înregistrat patru înfrângeri şi o singură remiză, cea din ultima etapă, 1-1, acasă, cu CFR Cluj. Ultima victorie a celor de la CSM Poli Iaşi în Liga I a avut loc în urmă cu mai bine de două luni. Pe 18 februarie, echipa lui Flavius Stoican câştiga meciul cu ACS Poli Timişoara, scor 2-1. Cu un asemenea parcurs, CSM Poli Iaşi este ultima în clasament, cu doar 21 de puncte şi fără nicio şansă de a mai urca vreo poziţie în play-off.

Ponturi pariuri CSM Iaşi - Astra Romania 26.04.2018

După cinci meciuri consecutive fără victorie în toate competiţiile, Astra Giurgiu a produs marea surpriză în etapa trecută şi a bătut-o pe Universitatea Craiova, scor 1-0.

În clasament, după o remiză, o victorie şi trei înfrângeri înregistrate în play-off-ul Ligii I, Astra este penultima în clasament, cu 26 de puncte.

CSM Iaşi - Astra Sub 2,5 @ 1.60

Afla mai multe despre: csm iasiastraliga 1romania 

viewscnt
Articole similare