Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSM Oradea, eliminată din FIBA Europe Cup la baschet masculin după înfrângerea cu ZZ Leiden

CSM Oradea, eliminată din FIBA Europe Cup la baschet masculin după înfrângerea cu ZZ Leiden

Baschet

Comentarii

Campioana României la baschet masculin, CSM Oradea, a fost învinsă miercuri, pe teren propriu, de formaţia olandeză ZZ Leiden, cu scorul de 76-72 (40-31), în penultimul meci din grupa A a FIBA Europe Cup. Cu o etapă rămasă de disputat, CSM Oradea este eliminată din competiţie.

Principalii marcatori ai partidei au fost Watson 16 puncte, Richard 13, pentru CSM Oradea, respectiv Thompson 26 şi M. Watson 23 puncte, pentru oaspeţi.

În urma rezultatului, CSM adună 7 puncte, locul 3 în grupă, dar insuficient pentru calificarea mai departe.

Anterior, campioana României a obţinut următoarele rezultate în grupa A: 69-82 şi 82-91 cu s. Oliver Wurzburg, 76-90 cu ZZ Leiden şi 86-84 cu Sakarya BSB.

CSM Oradea va juca ultima partidă din grupa A în deplasare, cu Sakarya BSB , în 21 noiembrie. Oradea a început sezonul în preliminariile Basketball Champions League, dar nu a trecut de această fază şi a decis să continue în grupele FIBA Europe Cup.

În grupa E a FIBA Europe Cup joacă şi vicecampioana Steaua Bucureşti, care a fost deja eliminată din competiţie, cu cinci înfrângeri din cinci partide disputate până în prezent.

Afla mai multe despre: csm oradeabaschetfiba europe cup 

viewscnt
Articole similare