Experiențe împreună.
You are here:

CSM Oradea va evolua în Basketball Champions League din primul tur preliminar

CSM Oradea va evolua în Basketball Champions League din primul tur preliminar

Baschet

Comentarii

Campioana din 2019 la baschet masculin, CSM Oradea, va evolua în Basketball Champions League (BCL) din primul tur preliminar, în care vor fi angrenate stagiunea viitoare 16 echipe.

Dacă va trece în turul secund al competiţiei, campioana României va întâlni una din echipele calificate direct în această fază.

Tragerea la sorţi a meciurilor din primele două tururi şi faza grupelor, unde au fost repartizate direct 24 de echipe, va avea loc în 4 iulie.

Meciurile tur-retur din primul tur vor avea loc între 17-22 septembrie, iar cele din turul secund, între 24-29 septembrie. Câştigătoarele din turul al doilea se vor califica în faza grupelor, cu partide programate a debuta în 9 octombrie.

Finalista Ligii Naţionale şi câştigătoarea Cupei României în 2019, CSU Sibiu, care spera şi ea la prezenţa în BCL nu a primit acceptul FIBA Europe.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe