Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSM Poli Iaşi a pierdut toate meciurile cu Viitorul, din acest sezon: ”Se pare că avem un complex în faţa lor!”

CSM Poli Iaşi a pierdut toate meciurile cu Viitorul, din acest sezon: ”Se pare că avem un complex în faţa lor!”

Superliga

Comentarii

Cătălin Ştefănescu a revenit după o accidentare urâtă şi spune că ar fi avut nevoie de o victorie cu Viitorul. CSM Poli Iaşi a pierdut cu 2-0, pe teren propriu.

Cătălin Ştefănescu a trecut peste problemele medicale şi a intrat cu Viitorul. Dar n-a fost un meci foarte bun pentru el. Echipa lui Gică Hagi s-a impus cu 2-0, dar Ştefănescu spune că ar fi putut scoate mai mult din acest meci, însă a lipsit şansa:

”Nu ştiu dacă a fost ghinion, dar era bine dacă am fi marcat azi, pentru că am lipsit mult de pe gazon şi mi-ar fi dat un moral foarte bun acest gol. Am avut ceva probleme de sănătate destul de grave, acum sunt sănătos, îmi doresc să joc, să îmi ajut echipa. Dacă am fi marcat atunci prin Andrei (n.r. Cristea a dat peste poartă, deşi era singur la 6 metri), cred că i-a sărit mingea. Cred că ar fi fost altul scorul în seara asta”, a declarat Ştefănescu pentru Telekom Sport.

Viitorul a câştigat toate cele trei meciuri jucate cu CSM Poli Iaşi, în acest sezon. Frănescu spune că echipa sa a dezvoltat un complex în meciurile cu Viitorul, despre care spune că este o echipă foarte puternică:

”Se pare că avem un complex în faţa lor. A fost un joc destul de echilibrat, am avut oportunităţi, au avut şi ei... după care, spre final, ne-am deschis ca să încercăm să egalăm şi au profitat de o greşeală a noastră, ne-au prins pe un contraatac, au făcut 2-0. Este o echipă bună, care creşte de la meci la meci, au demonstrat în acest campionat, nu este întâmplător unde au ajuns. Noi trebuie să ne revenim şi să încercăm să acumulăm cât mai multe puncte”, a spus Frăninescu.

Afla mai multe despre: catalin stefanescucosmin frasinesculiga 1viitorulcsm poli iasi 

viewscnt
Articole similare