Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSM Poli Iaşi a transferat un jucător de la CFR Cluj. EXCLUSIV | Reacţia lui Flavius Stoican: ”Mă bucur că l-am adus”

CSM Poli Iaşi a transferat un jucător de la CFR Cluj. EXCLUSIV | Reacţia lui Flavius Stoican: ”Mă bucur că l-am adus”

Superliga

Comentarii

CSM Poli Iaşi a anunţat oficial că s-a înţeles cu Laurenţiu Rus, care s-a despărţit de CFR Cluj. Flavius Stoican spune că el a insistat pentru acest transfer, deoarece consideră că Rus este un jucător foarte bun pentru echipa sa.

CSM Poli Iaşi a prins în premieră play-off-ul Ligii 1, dar în următorul sezon îşi propune şi mai mult. Flavius Stoican caută soluţii în acestă vară, astfel încât să-şi atingă obiectivul. Unul dintre transferurile pe care le consideră utile este cel al lui Laurenţiu Rus.

Mijlocaşul de 33 de ani s-a despărţit de CFR Cluj şi a ajuns la o înţelegere cu CSM Poli Iaşi. Flavius Stoican spune că este o mutare foarte bună:

”Am avut o discuţie cu Selymes, a promis că o să vină jucători talentaţi, sunt convins că o să facem treabă bună, mă bucur pentru transferul lui Rus. I-am spus că am lucrat cu el, este un jucător de caracter, de echipă. Preşedintele clubului a avut o discuţie cu el şi, în proporţie foarte mare, o să îmi facă pofta şi o să îl aducă aici, la echipă. Este un transfer reuşit, mă bucur pentru acest lucru, este un jucător care va avea continuitate şi o să ne fie de ajutor”, a declarat Flavius Stoican pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: flavius stoicancsm poli iasiliga 1laurentiu rus 

viewscnt
Articole similare