Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSM Poli Iaşi şi-a rezolvat problemele financiare: "S-a semnat un contract în scopul obţinerii unor rezultate notabile"

CSM Poli Iaşi şi-a rezolvat problemele financiare: "S-a semnat un contract în scopul obţinerii unor rezultate notabile"

Superliga

Comentarii

Omul de afaceri băimărean Horia Sabo s-a înţeles cu oficialii clubului CSM Poli Iaşi şi a semnat un contract de asociere, pe o durată de cinci ani, informează site-ul echipei care a jucat în play-off-ul ediţiei trecute a Ligii 1.

"CSM Politehnica Iaşi vă aduce la cunoştinţă că astăzi, 08.06.2018, s-a semnat contractul de asociere cu domnul Horia Sabo, pe o durată de cinci ani; contract semnat în scopul menţinerii stabilităţii financiare şi a obţinerii unor rezultate notabile pentru echipa şi comunitatea noastră. În perioada următoare vom organiza un eveniment de presă în care vom prezenta obiectivele şi strategia pentru perioada contractuală", a anunţat preşedintele Consiliului Director, Leonid Antohi.

CSM Poli Iaşi s-a clasat pe locul al cincilea în sezonul recent încheiat al Ligii 1, după ce a acces în mod surprinzător în play-off, în favoarea lui Dinamo.

Horia Szabo, care este un apropiat al lui Nicolae Badea, şi-ar dori să-l păstreze pe Flavius Stoican, iar în organigrama clubului ar urma să apară şi Tibor Selymes, pe postul de director tehnic.

Afla mai multe despre: iasiinvestitorplayoff 

viewscnt
Articole similare