Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSM Târgovişte a câştigat în premieră titlul naţional la volei feminin după victoria cu 3-0 în faţa formaţiei Volei Alba Blaj

CSM Târgovişte a câştigat în premieră titlul naţional la volei feminin după victoria cu 3-0 în faţa formaţiei Volei Alba Blaj

Sporturi

Comentarii

Echipa de volei feminin CSM Târgovişte a câştigat, sâmbătă, în premieră, titlul naţional.

CSM Târgovişte a învins cu scorul de 3-0 formaţia Volei Alba Blaj, în grupa 1-4 din play-off-ul Diviziei A şi adună 77 de puncte în clasament, faţă de cele 70 ale adversarei, aflată pe locul 2.

Suntem campionii României. CSM Târgovişte trece de Volei Alba Blaj într-un meci pe care l-a controlat într-un mod fabulos şi devine cea mai bună echipă de volei feminin a ţării. A fost ziua în care CSM Târgovişte şi-a învins principala adversară în lupta pentru titlu, şi-a învins temerile, şi-a depăşit complexele şi a intrat în istoria sportului dâmboviţean! Mulţumim! Vă iubim!”, a transmis clubul din Târgovişte.

Duminică, în ultima zi a turneului pe care îl găzduieşte, CSM Târgovişte va întâlni Dinamo Bucureşti, iar Volei Alba Blaj va juca în compania echipei CS Medgidia, însă rezultatele nu mai influenţează clasamentul la vârf.

La masculin, campioana din 2021 este Arcada Galaţi, care a obţinut titlul naţional vineri.

Afla mai multe despre: volei 

viewscnt
Articole similare