Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSM-ul îşi atrage critici după prestaţia din Liga Campionilor: ”Echipa trăieşte doar din Neagu” + Semnal de alarmă: ”Jucăm doar cu străine” EXCLUSIV

CSM-ul îşi atrage critici după prestaţia din Liga Campionilor: ”Echipa trăieşte doar din Neagu” + Semnal de alarmă: ”Jucăm doar cu străine” EXCLUSIV

Handbal

Comentarii

Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a fost învinsă sâmbătă, în deplasare, de formaţia FTC Budapesta, scor 31-30 (20-16), în etapa a 7-a din grupa A a Ligii Campionilor.

Radu Voinea, fostul mare handbalist, a urmărit partida CSM-ului şi s-a arătat dezamăgit de jocul prestat de tigroaice.

”Intotdeauna când pierzi cu un gol in ultima secundă e frustrant, dar trebuie să fim obiectivi, am alergat tot meicul după Ferencvaros care a făcut o primă repriză fantastică, ca o echipă adevarată. Noi modest.

Orice infrângere este dureroasă, mai frustrantă cand iei bateaie in ultimele momente ca azi şi acum două saptămâni.

CSM nu se regăseşte, se caută mereu forma pe care o aşteptăm de mult timp, dar jocul de echipă este modest şi trăim prin jocul individual. Cristina Neague e in formă buna marcheză multe goluri şi până la sfarşit pierdem. Azi am avut o evoluţie modestă. Nu ştiu dacă meritam mai mult. 

CSM suferă la jocul de echipă. Ce arătat Ferencvaros este o imagine perfectă cu un joc combinativ, cu o circulaţie a mingii fantastică şi se vede că joacă ca o adevarată echipă. La CSM trăim din jocul de excepţie al Cristinei... 

Eu mă tot intreb cele două norvegience care au venit şi care sunt campione mondiale, europene, dacă le luăm individual sunt galonate. Intr-un an de zile au uitat handbalul pentru că se comporta ca nişte jucătoare care nu au fost unde au fost ele! Ceva se intâmplă!

Trist este că avem nişte jucătoare românce, care nu işi dau nici măcar bluza de trening jos. Jucăm doar cu străinele, când Cristina nu mai poate şi iese in apărare sau se odihneşte, jucăm doar cu straine.

Apoi vine finalul de an şi iar o să ne supărăm şi o să ne intrebăm unde e echipa naţională şi o să aflăm de ce nu e!”, a declarat Voinea pentru telekomsport.ro. 

Voinea a vorbit şi despre Cristina Neagu, care a marcat cele mai multe goluri azi in confruntarea cu formaţia din Budapesta.

”Este o jucătoare de excepţie, dar nu poate singură, suntem la un sport colectiv şi echipa este importantă! 

A ratat mult, a ratat ceea ce nu prea se intâmpla la ea. In final, cănd nimeni nu făcea nimic, ce-o fi zis in mintea ei, hai să arunc totuşi la poartă că văd ca nimeni nu se incumetă şi a marcat! Asta este Cristina, face lucruri bune!”, a conchis Voinea.

În urma rezultatului, CSM rămâne cu 6 puncte, pe locul 4, iar FTC Budapesta este lider, cu 12 puncte.

 

Afla mai multe despre: cristina neagucsm bucuresti,  

viewscnt
Articole similare