Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cu 5 jucătoare în top 100 şi un lider accidentat, România B pierde play-off-ul din Fed Cup în faţa Italiei

Cu 5 jucătoare în top 100 şi un lider  accidentat, România B pierde play-off-ul din Fed Cup în faţa Italiei

Sporturi

Comentarii

România pierde cu 3-1 jocul cu Italia şi va evolua în Grupa 1 mondială în speranţa unei noi calificări la anul în play-off

Felicitări Mihaela Buzărnescu! Felicitări Irina Bara! Felicitări Gabriela Ruse! Felicitări Monica Niculescu!

Cu un lider accidentat în Fed Cup, dar apt pentru turneul de puncte WTA de la Stuttgart, cu o jucătoare retrasă din naţională, dar invitată chiar de Federaţia Română de Tenis să participe pentru România la Olimpiada de la Tokyo şi cu alte două jucătoare de top 100 lipsă din motive necunoscute, România a cedat cu 3-1 meciul de play-off pentru accederea în sferturile de finală ale Fed Cup. Italia, în schimb, s-a prezentat cu cea mai bună echipă modestă pe care a avut-o la dispoziţie şi merge mai departe.

Mihaela Buzărnescu, prezentă la turneul de la Bogota (Columbia) săptămâna trecută, a reuşit să stea pe teren în cele două zile de Fed Cup peste 6 ore. Chiar dacă a pierdut ambele partide jucate la Cluj, este de remarcat efortul pe care l-a făcut în cele două partide disputate pentru România.

Poate pentru jucătoarele din România, Fed Cup nu este o prioritate, însă dacă ne uităm puţin în componenţa altor ţări care participă la această competiţie feminină o să observăm cum toate numele de top ale tenisului feminin sunt prezente constant.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: tenis 

viewscnt
Articole similare