Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cu banii pe masă! Alexa a refuzat un salariu pe măsură şi-o sumă importantă la semnarea contractului cu Astra

Cu banii pe masă! Alexa a refuzat un salariu pe măsură şi-o sumă importantă la semnarea contractului cu Astra

Dunarea Calarasi

Comentarii

Gigi Mulţescu a fost dat afară de Astra, iar oficialii fostei campioanei l-au sunat pe Dan Alexa să vină la negocieri, dar tehnicianul Dunării Călăraşi a refuzat să plece de la echipa pe care a promovat-o în L1, chiar dacă financiar era mult mai bine.

Lui Alexa i-au fost oferiţi 50.000 de euro la semnătură şi un salariu de 9.000 de euro lunar!, dar tehnicianul a refuzat şi a decis să rămână la Călăraşi. Mai mult, Dan avea o clauză de reziliere de 70.000 de euro cu Dunărea, sumă la care oficialii echipei n-au vrut să renunţe.
 
"Ne vom bate până la final pentru salvarea de la retrogradare. Şi va fi o luptă foarte grea. Fiecare punct în momentul de faţă are valoare dublă. În tur mulţi nu prea ne-au băgat în seamă. Dar echipa este în creştere, am cristalizat un prim "11". Lumea e mulţumită, iar tot ce se întâmplă la Călăraşi e de domeniul fantasticului. Dar ştiu că la fel de repede putem să cădem în zona periculoasă. Suntem 7 echipe despărţite de doar câteva puncte. Două meciuri fără victorie şi eşti pe loc de retrogradare", spunea Alexa după meciul de la CFR.
 

Afla mai multe despre: dan alexacalarasiastrabanisalariu 

viewscnt
Articole similare