Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cu braţele face ravagii, iar cu vocea încântă. Cristina Cosma e cântăreaţa din ring. VIDEO cu talentul ascuns al vicecampioanei europene

Cu braţele face ravagii, iar cu vocea încântă. Cristina Cosma e cântăreaţa din ring. VIDEO cu talentul ascuns al vicecampioanei europene

Box

Comentarii

Cristina Cosma, vicecampioana europeană la box la U22, a scos pe piaţă împreună cu sora ei mai mica un CD cu muzică populară din zona Bistriţei.

Cristina Cosma, una dintre speranţele boxului feminin, nu este bună doar în ring, ci ştie să şi cânte foarte bine. Sportiva împreună cu sora ei, Daiana, au scos un CD cu muzică populară din zona Bistriţei, acolo unde au copilărit. Fetele au rememorat perioada în care cântau împreună printr-un karaoke.

”Am făcut karaoke împreună cu sora mea. Ne-am adus aminte cu nostalgie de vremurile în care eram mici şi cântam muzică populară. Avem şi un CD scos. Acum am interpretat două melodii din zona noastră: “Someş pe marginea ta” şi  “Ardeal, Ardeal“ - Cristina Cosma, vicecampioană europeană U22 la box.

Şi-a reluat pregătirea la Izvorani

După mai bine de două luni în care a stat izolată la Bistriţa şi a făcut câte două antrenamente pe zi, singură, Cristina se bucură că acum este în cantonament la Izvorani.

„Sunt cea mai fericită că m-am întors acolo unde îmi este locul, în ringul de box. Mi-a fost foarte dor de tot!” - Cristina Cosma, vicecampioană europeană U22 la box.

VIDEO cu interpretarea Cristinei Cosma

VIDEO de la antrenamentele Cristinei Cosma

 

Afla mai multe despre: cristina cosmaboxcantat 

viewscnt
Articole similare