Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cu câţi bani s-a întors Simona Halep din Statele Unite. Suma e impresionantă, în ciuda rezultatelor!

Cu câţi bani s-a întors Simona Halep din Statele Unite. Suma e impresionantă, în ciuda rezultatelor!

Tenis

Comentarii

Zilele trecute, Simona Halep a revenit în România după ce în ultimele săptămâni a luat parte la turneele de la Indian Wells şi Miami, unde n-a obţinut rezultatele pe care le aştepta, dar s-a întors cu o sumă impresionantă.

După participarea la cele doua turnee de peste Ocean, Simona s-a ales cu un cec în valoare de 375.135 de dolari. Din această sumă, 327.965 de dolari reprezintă recompensa pentru atingerea semifinalelor turneului de la Indian Wells, în timp ce 47.170 de dolari e cecul primit pentru prezenţa în turul al treilea al turneului de la Miami.

La Indian Wells, Simona a fost învinsă în semifinale de Naomi Osaka, iar la Miami a pierdut în faţa polonezei Agnieszka Radwanska în trei seturi. 22.913.208 a câştigat până acum exclusiv din tenis Simona Halep. Pentru reprezentanta noastră urmează acum o pauză de câteva săptămâni, timp în care se va pregăti exclusiv pentru sezonul de zgură în care are de apărat o mulţime de puncte datorită parcursului incredibil avut anul trecut pe suprafaţa ei preferată.

Afla mai multe despre: haleptenissua 

viewscnt
Articole similare