Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cu ce antrenor străin negociază Universitatea Craiova! Ce salariu i-a oferit Mihai Rotaru şi cât a cerut tehnicianul

Cu ce antrenor străin negociază Universitatea Craiova! Ce salariu i-a oferit Mihai Rotaru şi cât a cerut tehnicianul
Comentarii

Universitatea Craiova caută un nou antrenor, după ce a rămas şi fără Corneliu Papură. Mihai Rotaru s-a orientat spre spaniolul Paco Jemez, care e liber de contract, dar acesta cere un salariu peste ce i-a propus Mihai Rotaru.

U Craiova a reuşit prima victorie după seria de remize înregistrată de Corneliu Papură. De altfel, omul de casă al lui Mihai Rotaru a plătit cu postul pentru parcursul sub aşteptări.

Cu cine negociază Mihai Rotaru pentru banca Universităţii Craiova

Pentru Telekom Sport, Mihai Rotaru a susţinut că schimbă foaia la U Craiova. Patronul îşi doreşte un antrenor străin, cu experienţă, care să se lupte cu şanse reale la titlul Ligii 1, cu CFR Cluj şi FCSB.

Negocirile au fost demarate deja cu spaniolul Paco Jemez, care a fost dorit şi de Dinamo în acest sezon. În acest moment, există o diferenţă de 6.000 de euro între cerere şi ofertă.

Conform Gazetei Sporturilor, Mihai Rotaru îi oferă un salariu lunar de cel mult 14.000 de euro, în timp ce Paco Jemez doreşte 20.000 de euro, negocierile fiind o mare provocare.

În plus, ibericul are şi câteva semne de întrebare. Nu cunoaşte campionatul şi, în plus, ar urma să vină într-o ţară străină. În acest moment, Universitatea Craiova e condusă de pe bancă de Dragoş Bon.

Paco Jemez a pregătit echipe bune din Spania, precum Cordoba, Las Palmas, Rayo Vallecano sau Granada, cu o medie de 1,12 ani petrecuţi pe banca fiecărei formaţii antrenate în carieră.

 

Afla mai multe despre: paco jemezu craiovamihai rotaruuniversitatea craiovaantrenor u craiova 

viewscnt
Articole similare