Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cu ce jucător de la Barcelona se aseamănă Gică Hagi. "Marchează mai mult decât o făceam eu"

Cu ce jucător de la Barcelona se aseamănă Gică Hagi. "Marchează mai mult decât o făceam eu"

Fotbal

Comentarii

Gică Hagi a acordat un interviu pentru cei de la Marca în care a discutat despre regretul carierei sale şi despre jucătroul de la Barcelona cu care se aseamănă.

Gică Hagi le-a oferit celor de la Marca, publicaţia spaniolă de sport, un interviu faptul că regretă că nu a jucat mai mult în Spania şi că se aseamănă cu decarul Barcelonei.
 

Cel mai mare regret al lui Gică Hagi

Gică Hagi a avut o carieră foarte bună şi este o legendă a fotbalului internaţional. Fostul decar român le-a povestit celor de la Marca, despre regretul carierei sale, că nu a jucat mai mult în Spania, dar este foarte recunoscător că a reuşit să evolueze la Real Madrid şi Barcelona, echipele care l-au dezvoltat cel mai mult în cariera sa fotbalistică.

"Trăiesc pentru fotbal 24 de ore pe zi. Suntem la curent în Romania cu tot ce se întâmplă în Spania. 
 
E păcat că nu am câştigat un campionat în acea perioadă. Acele rezultate au influenţat decizia mea a de plecat de la Real Madrid. Ştiţi cum e fotbalul... Am decis că am nevoie de o experienţă în altă ţară, chiar dacă ultimul meu sezon la Real Madrid a fost foarte bun. Mă adaptasem foarte bine la fotbalul din Spania. 
 
E păcat. E clar că regret că am plecat, 100%. Dar aşa e viaţa, e făcută din decizii şi oportunităţi. Dar, viaţa mea sportiva a fost minunată. Nu oricine poate juca la Real Madrid şi Barcelona. Cei de la Real Madrid mi-au creat o mentalitate de învingător. M-au învăţat că locul doi nu contează.
 
A fost destinul meu. Am jucat la două dintre cele mai mari cluburi din lume, care mi-au format personalitatea şi mentalitatea pe care le-am implementat la clubul pe care l-am fondat în România", a declarat Gică Hagi pentru Marca.
 

Cu ce jucător de la Barcelona se aseamănă Gică Hagi

Hagi a mai adăugat la finalul interviului faptul că se aseamănă cu Messi, doar că argentinianului îi place să înscrie mai mult, iar legenda fotbalului românesc era mai mult un creator de faze şi pasator.

"Chiar dacă Messi marchează mai mult decât o făceam eu, avem multe caracteristici asemănătoare. E stângaci, e rapid, are o tehnică bună. Lui îi place mai mult să marcheze goluri, eu sunt mai mult un număr 10", a mai spus "Regele".
 

Afla mai multe despre: gica hagimessi 

viewscnt
Articole similare