Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cu ce se ocupă acum Gică Hagi, după ce în vară a renunţat la banca Viitorului: „Asta şi-a propus el” + „Regele” nu se bagă peste Rednic: „L-a lăsat să îşi facă propria strategie”

Cu ce se ocupă acum Gică Hagi, după ce în vară a renunţat la banca Viitorului: „Asta şi-a propus el” + „Regele” nu se bagă peste Rednic: „L-a lăsat să îşi facă propria strategie”

Superliga

Comentarii

Gică Hagi i-a şocat pe mulţi, vara trecută, când a ales să renunţe la banca tehnică a Viitorului, echipă pe care, tocmai el, a înfiinţat-o.

Cristian Bivolaru, directorul general al Viitorul, a vorbit despre decizia luată de Hagi şi a dezvăluit cu ce îşi ocupă timpul în prezent „regele fotbalului românesc”.
Gică Hagi este implicat mai mult în activitatea Academiei. Aşa şi-a propus începând din vara trecută. Coordonează zilnic şi e prezent la antrenamente, la discuţii cu antrenorii loturilor de juniori. Este o activitate care îi place foarte mult şi cu care a început acum mai bine de 10 ani”, a spus Bivolaru la ProSport Live.
Oficialul celor de la Viitorul a subliniat şi că Gică Hagi nu se bagă peste Mircea Rednic la echipă. „Bineînţeles că urmăreşte şi ce se întâmplă la echipa mare, nu poate să-i fie indiferentă prestaţia echipei. Suferă şi el şi speră ca lucrurile se vor îndrepta. Câtă vreme au fost spaniolii, Gica nu s-a implicat deloc, i-a lăsat să-şi facă propria strategie. Cu Mircea, lucrurile sunt altfel, pentru că au un trecut comun. Ştiu că se întâlnesc, mai discută.", a mai spus Bivolaru.
Viitorul nu trece printr-o perioadă foarte bună. Formaţia, sub comanda lui Rednic, a ajuns pe locul 13 în clasamentul din Liga I, cu doar 25 de puncte. 

Afla mai multe despre: mircea rednicgica hagiviitorul 

viewscnt
Articole similare