Experiențe împreună.
You are here:

Cu ce se ocupă acum Renee Gracie după ce nu a reuşit să câştige bani din automobilism: "Mă puteţi judeca"

Cu ce se ocupă acum Renee Gracie după ce nu a reuşit să câştige bani din automobilism: "Mă puteţi judeca"galerie foto

Auto

Comentarii

Renee Gracie a scris istorie în automobilism, dar a luat o decizie drastică în privinţa viitorului său, pentru a câştiga mai mulţi bani.

Femeia şi-a clădit o reputaţie puternică în automobilism, a ajuns până pe circuitele de NASCAR şi a fost prima femeie-pilot din Australia care a concurat pe toată durata unui sezon în automobilism. 

"Iubesc viteza, iubesc cursele, îmi plac depăşirile. Am avut şi experienţe neplăcute, accidente, dar nu poţi lăsa astfel de lucruri să te doboare. Cât timp nu eşti rănit, mergi mai departe", susţinea Renee Gracie. 

Totuşi, femeia din Australia şi-a schimbat domeniul de activitate recent. Într-un interviu acordat The Daily Telegraph, Renee Gracie a dezvăluit că nu a reuşit să strângă niciun ban de pe urma curselor şi a decis să vândă materiale pentru adulţi pe un site dedicat. 

GALERIE FOTO CU RENEE GRACIE

La 25 de ani, femeia vinde imagini şi video cu ea în ipostaze provocatoare în schimbul unui abonament de 12.95 de dolari pe lună: "Este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Am o situaţie materială la care nici nu am visat şi mă bucur. Mă puteţi judeca. Câştig bani mulţi şi mă simt confortabil cu ceea ce fac".

Renee Gracie a dezvăluit şi care au fost motivele pentru care a renunţat la cursele care au făcut-o celebră: "Nu am obţinut rezultatele pe care le speram şi nu reuşeam să fac rost de finanţări. Am încercat să dau totul, dar ajunsesem într-un punct în care visul s-a năruit". 

Femeia a mai susţinut că şi-a început noul "job" anul trecut şi că în prima săptămână a încasat 3.000 de dolari. 

GALERIE FOTO CU RENEE GRACIE

viewscnt
Articole similare