Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cu ce se ocupă Cosmin Contra? „Mă plimb prin toată ţara”. Ce presupune noul job de la UEFA

Cu ce se ocupă Cosmin Contra? „Mă plimb prin toată ţara”. Ce presupune noul job de la UEFA

Superliga

Comentarii

Cosmin Contra (45 de ani), după despăţirea de Dinamo, a acceptat să fie observator tehnic UEFA.

Un job cu totul motivant pentru fostul tehnician, care călătoreşte prin toată Europa pentru a urmări mai de aproape meciurile din cupele europene.

„Sunt deja de aproape un an, spre sfârşitul campaniei de Champions League din sezonul trecut am început. Imediat după ce am terminat-o cu Dinamo, cei de la UEFA m-au sunat şi mi-au propus. E clar că în loc să stau acasă, mai bine merg să văd meciuri interesante din Champions League din toată ţara.

Acum am fost la Campionatul Euro U-21. Chiar dacă e mai greu acum, trebuie să ai test Covid când te deplasezi, nu mai contează, când vezi meciuri frumoase ca observator.

(n.r. dacă a văzut vreun meci al naţionalei României) Am fost observator la meciul cu Olanda şi am văzut 60 de minute cu Ungaria”, a declarat Cosmin Contra, potrivit Look Sport.

Cosmin Contra, la un pas de un angajament în Anglia

Contra a fost ofertat de o echipă din Anglia, mai exact, de penultima clasată din liga secundă: Sheffield Wednesday. 

„Au fost oferte, au fost discuţii. Am fost aproape să ajung în Championship la Sheffield Wednesday. Nu s-a întâmplat asta, am avut un interviu cu patronul echipei, am fost foarte aproape, dar până la urmă s-a decis să se meargă pe un antrenor local. Există interes din mai multe ţări. În România nu vreau să mai revin prea curând", a declarat Cosmin Contra, pentru looksport.ro.

„Guriţă” are trecute în CV următoarele echipe: Poli Timişoara, Fuenlabrada, Petrolul, Getafe, Guangzhou, Alcorcon, Dinamo şi naţionala României.

Afla mai multe despre: cosmin contrauefa 

viewscnt
Articole similare