Experiențe împreună.
You are here:

"Cu cine ai prefera să joci alături? Cu Messi sau Cristiano?” Răspunsul SAVUROS al unui star de la Liverpool :)

"Cu cine ai prefera să joci alături? Cu Messi sau Cristiano?” Răspunsul  SAVUROS al unui star de la Liverpool :)

Liverpool

Comentarii

Messi sau Cristiano Ronaldo? Trent Alexander Arnold nu are niciun dubiu :)

Trent Alexander Arnold este probabil cel mai bun fundaş lateral dreapta din lume în acest moment. Dincolo de faptul că este un fotbalist excepţional, Arnold este şi un tip simpatic, care comunică destul de des cu fanii săi.

Lateralul lui Liverpool a pornit o campanie în cursul zilei de luni în care îşi invită fanii să-i pună întrebări incomode. Unul dintre ei l-a întrebat pe Trent, cu cine ar prefera să joace, cu Messi sau Cristiano Ronaldo? Răspunsul lui Trent Alexander Arnold a stârnit reacţii în lanţ: ”Cu Jordan Henderson!”

 

 

Trent Alexander-Arnold joacă la Liverpool din 2004. Fundaşul în vârstă de 21 de ani  a strâns 119 meciuri pentru ”cormorani” şi a marcat 6 goluri. Internaţional englez din 2018, Arnold are în palmaresul său UEFA Champions League, Supercupa Europei şi Campionatul Mondial al Cluburilor.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe