Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Cu cine se va lupta FCSB pentru titlu?” Elias Charalambous a oferit un răspuns surprinzător

„Cu cine se va lupta FCSB pentru titlu?” Elias Charalambous a oferit un răspuns surprinzător

FCSB

Comentarii

FCSB o va întâlni pe Sepsi, duminică, de la 20:45, în direct pe Orange Sport 1.

Elias Charalambous a vorbit despre lupta la titlu în Superligă

Întrebat despre principalele rivale în lupta pentru titlu, tehnicianul de la FCSB a precizat că toate echipele calificate în play-off vor putea emite pretenţii la câştigarea celui mai important trofeu din fotbalul românesc.

„(n.r. Va fi o luptă în trei la titlu? FCSB, Rapid şi CFR Cluj?) Nu. Am mai spus înainte şi îmi păstrez opinia. Încă spun cu sinceritate că toate echipele care vor ajunge în play-off vor lupta pentru titlu, fiindcă avem multe meciuri până la final.

Ştiţi că se înjumătăţesc punctele la finalul campionatului regular, aşa că este foarte dificil să spui ce echipe se vor afla acolo, este devreme să spunem. Şi vreau să fiu precaut şi, cum am spus, câştigătorul titlului se va decide în partea a doua a play-off-ului”, a declarat Elias Charalambous la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Sepsi.

  • FCSB este lider în Superligă după 24 de etape, cu 51 de puncte adunate, 9 în plus faţă de rivalele CFR şi Rapid

Motivul pentru care Compagno pleacă de la FCSB

Mihai Stoica a subliniat că el l-ar fi păstrat pe vârful de 27 de ani şi pentru a doua parte a sezonului, dar a precizat că acesta nu se mai potrivea în stilul actual de joc al roş-albaştrilor.

”Eu nu l-aş fi dat pe Compagno. Aş fi tras de el în continuare, dar asta este. Dar acum i-ar fi fost foarte greu să joace, la modul în care se exprimă echipa acum, cu jucători de alt profil pe poziţia lui.

Împotriva unei echipe care se apără jos, mai degrabă ai nevoie de jucători care pleacă de acolo pentru a crea spaţii.

E greu de crezut că noi vom ajunge să jucăm minge lungă în campionatul intern. Mai departe, ce va fi în Europa, vom vedea. Să ajungem acolo mai întâi”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: elias charalambousfcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare