Experiențe împreună.
You are here:

Cu cine ţinea vicepremierul României, Dan Barna, în copilărie. ”Plângeam când echipele româneşti pierdeau cu alte echipe din afară”

Cu cine ţinea vicepremierul României, Dan Barna, în copilărie. ”Plângeam când echipele româneşti pierdeau cu alte echipe din afară”

Fotbal intern

Comentarii

Dan Barna a discutat recent despre tinereţea sa. Vicepremierul a dezvăluit că era foarte pasionat de sport, iar echipa sa preferată era Craiova, deşi în competiţiile europene ţinea cu toate echipele româneşti.

Vicepremierul României, Dan Barna, a fost invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D. Acesta a discutat despre dragostea sa pentru fotbal şi sport în general, iar preşedintele USR a dezvăluit faptul că susţinea Craiova în tinereţe. Mai mult, printre întrebările puse lui Barna s-a aflat şi una despre un eveniment cu Emerich Ienei. Într-o vizită electorală, vicepremierul s-a întâlnit cu legendarul antrenor al Stelei şi a fost acuzat că nu l-a recunoscut pe acesta, fapt negat ulterior de politician.

”Am iubit Craiova din 83, cu acea Craiova Maxima, cu Balaci, cu Ştefănescu, cu Ţicleanu, cu Lung, cu Geolgău. Sunt un iubitor de sport, în copilărie plângeam când echipele româneşti pierdeau cu alte echipe din afară.

Am luat-o personal, a fost o jignire, când am citit că Barna nu l-a recunoscut pe Ienei. Maestrul Ienei a recunoscut apoi că am venit să-l salut. A fost un dialog firesc. Ideea că nu l-aş fi cunoscut pe dânsul m-a revoltat, chiar dacă eram în campanie electorală. Am greşit că poate, ca ordine de procedură, ar fi trebuit eu primul să-i cer autograful, nu să-i ofer eu pliantul şi să-i dau autograf. Sunt dispus să recunosc asta", a explicat Barna.

VIDEO | Minutul 91, cu Basarab Panduru şi Constantin Zotta

viewscnt
Articole similare
Simona Halep, fata in fata cu "cosmarul". Cu cine s-a antrenat romanca la Roma. A...