Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cu doar un egal în prima partidă din Liga 1, CFR speră să nu repete erorile în Europa. ”Nu trebuie să facem aceleaşi greşeli”

Cu doar un egal în prima partidă din Liga 1, CFR speră să nu repete erorile în Europa. ”Nu trebuie să facem aceleaşi greşeli”

CFR Cluj

Comentarii

Campioana CFR Cluj a înregistrat o remiză în primul meci al ediţiei 2018/2019 a Ligii I, vineri seară, pe teren propriu, scor 1-1 cu FC Botoşani.

Mario Camora, căpitanul clujenilor, spune că echipa s-a relaxat în repriza secundă, iar acest lucru a costat-o două puncte. Fotbalistul de 31 de ani speră ca formaţia sa să arate mai bine în meciul cu Malmo.

”Echipa a intrat foarte bine în prima repriză, am avut câteva ocazii, puteam să fim la un scor mai mare la pauză. Dar din păcate nu a fost. Mister a cerut să intrăm la fel de bine, cu presing sus, dar echipa din păcate nu a intrat bine în repriza a doua. Echipa mi s-a părut moale. Şi acuma să ne gândim bine, să vorbim în vestiar, că avem un meci important marţi şi să nu facem aceleaşi greşeli, că putem să plătim foarte scump”, a spus Mario Camora la Telekom Sport.

CFR debutează în preliminariile Ligii Campionilor ÎN DIRECT la Telekom Sport 1. Meciul cu Malmo este marţi, de la 19:00 şi va putea fi urmărit şi în format LIVE VIDEO & TEXT pe siteul telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: camora 

viewscnt
Articole similare