Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cu el în echipă n-au câştigat niciun meci! Un campion european a fost dat afară din China

Cu el în echipă n-au câştigat niciun meci! Un campion european a fost dat afară din China
Comentarii

Fostul căpitan de la Southampton şi titular în naţionala Portugaliei, campioană europeană în Franţa 2016, fundaşul Jose Fonte a fost dat afară de formaţia de primă ligă chineză, Dalian Yifang.

Ajuns la 34 de ani, Jose Fonte plecase de la Southampton după Campionatul European pentru 12 milioane de euro. A semnat cu West Ham United (unde nu a convins), iar în februarie a fost cumpărat de gruparea chineză, Dalian Yifang, pentru 8 milioane de euro.

Aventura sa în Asia n-a durat foarte mult, iar Jose Fonte a devenit jucător liber de contract, după ce acordul său cu formaţia la care mai joacă si Ferreira Carasco sau Nicolas Gaitan a fost reziliat.

"Vreau să mulţumesc tuturor pentru o experienţă de neuitat. Ma simt binecuvântat pentru felul în care am fost aici tratat. Sunt recunoscător clubului Dalian şi fanilor de aici pentru maniera în care au transformat această experienţă, într-una foarte plăcută!" a declarat, elegant, Fonte.

Totuşi, experienţa sa în China n-a fost chiar atât de plăcută, dacă ţinem cont că la debutul lui Fonte Dalian a primit 8 goluri într-un meci, iar în cele 7 meciuri disputate în tricoul chinezilor, fundaşul n-a reuşit să obţină nici măcar o victorie alături de formaţia sa.

Conform presei britanice, Jose Fonte s-ar putea întoarce în Premier League, acolo unde este dorit de nou promovata Fulham.

  • 288 de meciuri are Fonte la Southampton şi 15 goluri

  • 404 meciuri are Jose Fonte în fotbalul britanic

  • 4 milioane de euro încasa Fonte în China

Afla mai multe despre: jose fonte 

viewscnt
Articole similare