Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cu el se "luptă" George Puşcaş pentru transferul la Fenerbahce Istanbul. A bifat 10 echipe în ultimii şapte ani

Cu el se "luptă" George Puşcaş pentru transferul la Fenerbahce Istanbul. A bifat 10 echipe în ultimii şapte ani

Fotbal

Comentarii

Conducerea celor de la Fenerbahce Istanbul negociază cedarea atacantului kosovar Vedat Muriqi, pentru cel puţin 20 milioane de euro, cel mai probabil în Anglia, iar în schimbul acestuia vor avea de ales dintre românul George Puşcaş şi gambianul Ali Sowe.

Vedat Muriqi este ca şi vândut, iar turcii îşi pregătesc din timp înlocuirea acestuia. Primul pe listă este fotbalistul celor de la Reading, George Puşcaş, cel care s-a declarat nemulţumit de decizia clubului de scădea salariilor din cauza pandemiei de coronavirus. De asemenea, Puşcaş a mai fost pe lista celor de la Fenerbahce şi în ultimele două ferestre de transferuri.

Cine este Ali Sowe

A doua opţiune pentru Fenerbahce Istanbul este gambianul Ali Sowe, în vârstă de 24 de ani, legitimat la TSKA Sofia, în Bulgaria. Atacantul a ajuns în Italia la vârsta de 19 ani, la Chievo Verona, însă nu a prins prima echipa şi a fost împrumutat succesiv, timp de şase sezoane, la Juve Stabia, Pescara, Latina, Modena, Lecce, Prato, Vibonese, Skenderbeu şi CSKA Sofia.

Din vara lui 2019, TSKA Sofia a reuşit să-l transfere definitiv în Bulgaria, pentru 350.000 de euro. Cota gambianului a ajuns, conform Transfermarkt, la 2 milioane de euro. În acest sezon din Bulgaria, Sowe a marcat 9 goluri în 28 de meciuri pentru TSKA Sofia.

De partea cealaltă, George Puşcaş a marcat 11 goluri în 33 de meciuri pentru Reading.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare