Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cu el vrea să ameninţe AS Monaco supremaţia lui PSG. „Calitate germană”, aşa este prezentat noul transfer al monegascilor | VIDEO

Cu el vrea să ameninţe AS Monaco supremaţia lui PSG. „Calitate germană”, aşa este prezentat noul transfer al monegascilor | VIDEO

Ligue 1

Comentarii

AS Monaco a ratat calificarea în cupele europene sezonul trecut. Echipa din Principat era doar pe locul 9 în momentul în care a fost îngheţată competiţia din Ligue 1. Pentru a uita de această contraperformanţă, monegascii sunt în plină remaniere în această vară.

După ce l-a numit în funcţia de antrenor principal pe Niko Kovac, AS Monaco s-a pus pe transferat. Până acum, monegascii au realizat patru transferuri, cel mai recent fiind şi cel mai scump.

AS Monaco l-a cumpărat pe Kevin Volland (28 de ani), de la Bayer Leverkusen, în schimbul a 15,5 milioane de euro. Atacantul german a semnat un contract valabil pentru următoarele patru sezoane cu gruparea din Principat şi a fost deja prezentat la noua sa echipă.

 

 

Volland juca din 2016 la Leverkusen, atunci când a fost cumpărat de la Hoffenheim pentru 20 de milioane de euro. Atacantul care are o selecţie în naţionala de seniori a Germaniei a marcat 12 goluri în sezonul trecut pentru Bayer.

În această vară, echipa lui Niko Kovac i-a mai achiziţionat pe Axel Diasi (Reims), Caio Henrique (Atletico Madrid) şi Anthony Musaba (Nijmegen).

Afla mai multe despre: monacovolland 

viewscnt
Articole similare