Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cu gândul doar la victorie şi la un loc de play-off! Ciobotariu: "Vor pune presiune, dar trebuie să arătăm determinare şi ambiţie"

Cu gândul doar la victorie şi la un loc de play-off! Ciobotariu: "Vor pune presiune, dar trebuie să arătăm determinare şi ambiţie"

FC Botoșani

Comentarii

Antrenorul echipei FC Botoşani, Liviu Ciobotariu, susţine că echipa sa va merge, duminică, să se bată pentru un rezultat pozitiv în partida cu Dinamo Bucureşti, din cadrul etapei a 24-a a Ligii 1.

"Vom întâlni o echipă schimbată faţă de sezonul trecut, de anul trecut, schimbată în bine. Am văzut şi în rezultatele pe care le-au obţinut şi în acest mini-retur, în 2019. O echipă cu un antrenor foarte bun, un antrenor cu mare experienţă, cu jucători care pot decide soarta unui joc, mă refer la Nistor, la Montini, însă va fi un joc dificil pentru noi. Jucăm în deplasare, însă noi suntem pregătiţi pentru acest joc. Vom merge la Bucureşti să scoatem un rezultat pozitiv, avem nevoie de puncte, suntem pe locul 7", a spus Ciobotariu.
 
Acesta a subliniat că ştie care este spiritul lui Dinamo şi că "suporterii de la Dinamo fac o atmosferă unică".
 
"Ştiu ce înseamnă Dinamo. Am jucat la Dinamo, am antrenat la Dinamo, cunosc spiritul lui Dinamo, însă prefer să mergem să jucăm fotbal, să fim pregătiţi în primul rând mental, să ne aşteptăm la un Dinamo care va veni să facă presiune. E normal ... joacă acasă. Noi o să avem de partea noastră această determinare, această ambiţie a noastră de a scoate un rezultat pozitiv. Cred că va fi un joc spectaculos, un joc interesant", a adăugat tehnicianul de la FC Botoşani.
 

Afla mai multe despre: dinamobotosaniciobotariuanalizacomentariu 

viewscnt
Articole similare