Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cu gândul la Barcelona. Adrien Rabiot a refuzat un salariu IMENS şi prelungirea contractului cu PSG

Cu gândul la Barcelona. Adrien Rabiot a refuzat un salariu IMENS şi prelungirea contractului cu PSG

Ligue 1

Comentarii

Adrien Rabiot este un mijlocaş crescut la academia lui Paris Saint Germain, care a reuşit să îşi facă loc la echipa mare, printre starurile din capitala Franţei. Trecut de mult timp de 100 de partide pentru PSG, viitorul lui Rabiot pare să nu mai includă echipa antrenată de Tuchel.

Contractul mijlocaşului în vârstă de 23 de ani expiră în iunie 2019, iar francezul a refuzat încă o dată să îşi prelungească contractul cu campioana Franţei, potrivit site-ului parisunited.fr. 

7.2 milioane de euro plus bonusuri de performanţă ar fi refuzat jucătorul cu şase meciuri în naţionala Franţei, care pare că a decis să aleagă drumul Spaniei şi forţează un transfer la FC Barcelona, echipă care l-a dorit şi în vară. În cazul în care nu este luată nicio decizie în cazul lui Rabiot până în iarnă, acesta poate pleca liber de contract din ianuarie, fapt care i-ar putea aduce şi un salariu mai mare decât cel oferit de PSG. 

Aceeaşi sursă menţionează că situaţia lui Rabiot la PSG s-a deteriorat şi din cauza relaţiei proaste pe care o are cu directorul sportiv, Antero Henrique. 

Afla mai multe despre: rabiotpsgprelungirefc barcelona 

viewscnt
Articole similare