Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cu Navas până la capăt! Susţinere necondiţionată primită de portarul Realului după gafa comisă cu Bayern

Cu Navas până la capăt! Susţinere necondiţionată primită de portarul Realului după gafa comisă cu Bayern
Comentarii

Keylor Navas nu a avut parte de cel mai bun meci al carierei în manşa tur a semifinalelor Champions League, fiind însă salvat de revenirea Realului, care a reuşit să se impună cu 2-1, deşi Bayern a condus cu 1-0.

Costaricanul a părut nesigur în prima repriză a partidei cu Bayern şi a fost vinovat la golul lui Joshua Kimmich, prin care bavarezii au deschis scorul.

Totuşi, coechipierii săi i-au oferit sprinjinul lor, mai ales Sergio Ramos şi Marcelo, şi l-au ajutat să îşi recapete calmul şi să se întoarcă la forma solidă pe care a arătat-o în ultimele sezoane ale Ligii Campionilor, notează Marca.

Cu suportul vestiarului, Navas a recţionat ca un mare jucător şi a reuşit să devină la finalul meciului unul dintre cei mai buni de pe teren. A fost decisiv în faţa lui Frank Ribery, care a fost cel mai periculos jucător a lui Bayern.



Şi tehnicianul Zinedine Zidane şi-a arătat susţinerea pentru Navas. După meci, tehnicianul francez a evidenţiat erorile care l-au adus pe Kimmich în poziţia de a şuta spre poarta Realului la golul de 1-0, dar şi intervenţiile salvatoare făcute ulterior de Keylor Navas: "Golul primit a fost consecinţa mai multor erori, el a avut două sau trei intervenţii foarte bune".

Afla mai multe despre: keylor navasreal madridbayern munchen 

viewscnt
Articole similare