Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cu ocazia aniversării de 98 de ani a Rapidului, Daniel Niculae face dezvăluiri despre viitorul clubului: ”Stadionul va fi deschis în octombrie. Vrem eventul”

Cu ocazia aniversării de 98 de ani a Rapidului, Daniel Niculae face dezvăluiri despre viitorul clubului: ”Stadionul va fi deschis în octombrie. Vrem eventul”

Rapid

Comentarii

Daniel Niculae, actualul preşedinte şi glorie a Rapidului, a discutat despre viitorul clubului, odată cu aniversarea de 98 de ani a acestuia.

Rapid a reuşit să revină în Liga 1 în anul în care sărbătoreşte 98 de ani de existenţă. La evenimentul organizat de club, diverşi reprezentanţi ai clubului şi legende ale acestuia au fost prezenţi, printre care şi fostul atacant şi actualul preşedinte, Daniel Niculae.

Acesta a discutat despre legătură pe care o are cu clubul, de care va rămâne legat pe viaţă şi despre obiectivele de viitor pe care le au giuleştenii. În plus, oficialul rapidist a dezvăluit speranţa pe care o vor avea bucureştenii pentru anul centenar: câştigarea eventului.

Daniel Niculae face dezvăluiri despre viitorul Rapidului

De asemenea, Niculae a dezvăluit că noul stadion va fi gata, cel devreme, în octombrie şi a refuzat să discute despre transferul unui mare rapidist, Cristi Săpunaru, întrucât încă este sub contract în Turcia.

”Pentru mine, Rapid înseamnă iubire pură, pasiune dusă la extrem şi foarte mult respect. N-am reuşit să ne organizam cum ne-am fi dorit, n-am reuşit să trecem prin toate etapele pe care ne-am dorit să le efectuăm azi.

Ne-am fi dorit să plecăm de undeva de la atelierele Griviţa, de strungărie, din păcate programul nu era unul să ne permită. Înainte de a ajunge aici, mi-aş fi dorit să organizăm o zi a porţilor deschise şi să oferim suporterilor noştri ocazia de a intra şi de a viziona într-un interval restrâns de timp noul stadion.

Sperăm ca în viitorul apropiat să facem lucrul acesta pentru că ne-am bucura foarte mult suporterii. Sunt optimist din fire şi am zis că la finalul lui octombrie, dar luăm şi partea pesimistă care zice că de la anul. N-ai cum sa uiţi imnul Rapidului, cred că şi cei mai mari rivali cunosc imnul nostru.

Săpunaru e un jucător sub contract, nu-mi permit să vorbesc despre un jucător sub contract, mai are un an contract în Turcia, dacă pe viitor va deveni liber, ar fi extraordinar. Îmi doresc ca în anul centenarului să realizăm ce nu s-a realizat niciodată in istoria Rapdiului, eventul.

Obiectivul e menţinerea in prima ligă, formarea unui grup puternic şi menţinerea in prima liga, apoi vom discuta despre alte lucruri pe parcusul campionatului”, a declarat Daniel Niculae.

Afla mai multe despre: rapid bucureştidaniel niculae 

viewscnt
Articole similare