Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cu ochii vineţi şi greu de înţeles! Nici fanii nu au înţeles ce a vrut să spună McGregor în mesajul postat la o zi după meci

Cu ochii vineţi şi greu de înţeles! Nici fanii nu au înţeles ce a vrut să spună McGregor în mesajul postat la o zi după mecigalerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Conor McGregor a ieşit şifonat din confruntarea cu Khabib Nurmagomedov, irlandezul fiind învins prin ştrangulare în runda a patra, însă rămâne activ pe reţelele de socializare.

Astăzi, McGregor a surprins, printr-un mesaj pe care nici cei mai mari fani nu l-au înţeles. "Am pierdut meciul, dar am câştigat bătălia! Războiul continuă!", a scris luptătorul irlandez. Postarea a strâns peste 1 milion de like-uri în prima jumătate de oră, dar i-a lăsat pe mulţi în ceaţă.



Fanii au reacţionat imediat întrebând la ce bătălie se referă. În imagine McGregor este evident afectat după meciul de sâmbătă noapte.

McGregor are 21 de victorii (18 KO) si patru înfrângeri în UFC, in timp Khabib Nurmagomedov a rămas neînvins, în cele 27 de meciuri disputate.


 

Afla mai multe despre: conor mcgregornurmagomedovmmaufc 

viewscnt
Articole similare