Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Cu orice risc aş fi acceptat!". Cornel Dinu, despre refuzul lui Hagi de a prelua naţionala: "Şi viaţa dacă ţi-o dai e prea puţin" | EXCLUSIV

"Cu orice risc aş fi acceptat!". Cornel Dinu, despre refuzul lui Hagi de a prelua naţionala: "Şi viaţa dacă ţi-o dai e prea puţin" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

În direct la Minutul 91 de la Telekom Sport, Cornel Dinu (74 de ani) a comentat refuzul lui Gică Hagi (56 de ani) de a prelua echipa naţională a României. "Procurorul" a spus că are impresia că Hagi nu a vrut să rişte, dar spune că - să fi fost în locul "Regelui - cu orice risc ar fi acceptat să preia naţionala.

"Cu orice risc aş fi acceptat!". Cornel Dinu, despre refuzul lui Hagi de a prelua naţionala: "Şi viaţa dacă ţi-o dai e prea puţin"

Dinu consideră că Hagi trebuie să facă lucruri măreţe pentru România şi ca antrenor, după ce le-a făcut ca şi jucător. Fostul fotbalist şi antrenor de la Dinamo a spus că atunci când ţi se oferă posibilitatea să faci lucruri măreţe pentru ţara ta "viaţa dacă ţi-o dai e prea puţin".

"Echipa naţională nu se refuză. Şi în momentul în care, indiferent de situaţie, pentru echipa naţională sau de o echipă de care eşti legat, intri în foc indiferent de situaţie. Hagi s-a ofertat de câteva ori, toată lumea a mizat pe venirea lui la echipa naţională, sigur că postura nu era delor uşoară, chiar dacă era un proiect pe 4 ani. Am impresia că Hagi nu a vrut să rişte. Este mai mare linişte acum în Dobrogea.

Cu orice risc aş fi acceptat să vin la echipa naţională, să aduc bucurie, să fac tot ce depinde de mine să am conştiinţa curată că am făcut lucruri imense că jucător şi că ar trebui să le fac şi ca antrenor. Când ţi se oferă posibilitatea să faci ceva pentru ţara ta, fotbalistic sau oricum, şi viaţa dacă ţi-o dai este prea puţin. Şansele erau simple. Lumea tot îl respecta", a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.

Burleanu i-a propus naţionala lui Hagi, "Regele" a refuzat

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, s-a întâlnit cu Gică Hagi şi i-a oferit postul de selecţioner. "Regele" a confirmat la TelekomSport că a avut o întâlnire cu Răzvan Burleanu, dar a decis să refuze propunerea.

"Îi mulţumesc că s-a gândit la mine. Am avut o discuţie la prânz, de două ore. La sfârşit mi-am menţinut punctul meu de vedere, în sensul că nu pot să fiu în altă parte să lucrez, pentru că sunt la un club şi sunt acţionar majoritar încă şi trebuie să rămân să lucrez în continuare la proiectul pe care îl am.

(n.r. - În momentul în care vei vinde clubul vei putea veni la echipa naţională? Da. Nu clubul, de când voi vinde acţiunile. Să am cât mai mulţi parteneri şi după aceea se pot deschide lucrurile. Din ce am vorbit noi, era pe patru ani. (n.r. - Ţi-a fost greu să refuzi?) Absolut, nu e uşor. Oricine cred că şi-ar dori să fie acolo", a spus Gică Hagi, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cornel dinuhagirefuznationalaromania 

viewscnt
Articole similare