Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Cu siguranţă că am fi avut şansa a doua”. Antrenorul lui Slovan Liberec îşi freacă palmele de bucurie după focarul de la FCSB

„Cu siguranţă că am fi avut şansa a doua”. Antrenorul lui Slovan Liberec îşi freacă palmele de bucurie după focarul de la FCSB

FCSB

Comentarii

Pavel Hoftych (53 de ani) e de părere că Slovan Liberec este avantajată de situaţia dificilă prin care trece FCSB.

FCSB şi Slovan Liberec sunt adversare în turul trei preliminar al Europa League. În ultimele două săptămâni, nu mai puţini de 14 jucători a roş-albaştrilor au fost infectaţi cu noul coronavirus.

„Trebuie să fim pregătiţi pentru orice, nu este ştiinţă aici, apar schimbări în permanenţă. Dacă adversarul ar fi avut la dispoziţie întreg lotul, cu siguranţă că am fi avut şansa a doua.

Şansele noastre ar fi fost mici, având în vedere că se joacă o singură manşă, dar acum consider că şansele s-au egalizat. Totuşi, nu pot spune că suntem favoriţi, cu siguranţă nu.

Este clar că ne-au crescut şansele, dar, indiferent de jucătorii pe care îi va folosi adversarul, tot sunt jucători de calitate”, a declarat antrenorul lui Slovan Liberec la conferinţa de presă.

Antrenorul lui Slovan Liberec a discutat şi despre coşmarul din urmă cu 11 ani. Atunci, Dinamo reuşea să întoarcă un 0-3 din tur chiar la Liberec şi să obţină calificarea.

Îmi amintesc acel meci, ţin minte că mi-am spus că e foarte greu să fie întors acel 3-0. Totuşi, din cauza unor greşeli mari, scorul a fost întors”, a adăugat Pavel Hoftych.

 

Afla mai multe despre: fcsbslovan libereccoronavirus 

viewscnt
Articole similare