Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cu Teja antrenor, FCSB a avut o posesie mai mică la Călăraşi, decât în meciul tur cu Dică pe banca tehnică

Cu Teja antrenor, FCSB a avut o posesie mai mică la Călăraşi, decât în meciul tur cu Dică pe banca tehnică

FCSB

Comentarii

Adus la gruparea patronată de Gigi Becali pentru a implementa un joc de posesie, Mihai Teja a bifat un prim joc cu posesie mai bună decât adversarul său, dar mai mică decât a avut formaţia sa în turul campionatului contra aceleiaşi echipe.

Cu diferenţa că partida din tur s-a jucat pe teren propriu, formaţia roş-albastră nu a avut în meciul retur de la Călăraşi o posesie mai bună decât în partida de la Bucureşti.

”Mihai Stoichiţă m-a influenţat. L-am întrebat şi pe Hagi. Amândoi mi-au zis că că Teja e antrenor de posesie”. Aşa şi-a motivat Becali alegerea lui Mihai Teja, antrenor care impresionase într-adevăr la acest capitol în perioada Gaz Metan Mediaş.

Doar că la debutul său oficial pe banca roş-albaştrilor, Teja a bifat un procent de 55% posesie în deplasarea de la Călăraşi. Nicolae  Dică, fostul antrenor al FCSB-ului a avut un procent de 63% în partida tur disputată la Bucureşti.

E drept, într-un meci jucat pe teren propriu. La fel de drept e că FCSB şi-a îmbunătăţit procentajul în partida de sâmbătă în partea a doua a meciului, când Dan Alexa a sunat retragerea în defensivă la scorul de 1-1.

În partida tur (2-0 pentru FCSB), roş-albaştrii au şutat de 16 ori la poarta Dunării, 6 dintre şuturi fiind cadrate pe spaţiul porţii. În partida de sâmbătă de la Călărăşi, trupa lui Teja a tras de 10 ori spre poartă, doar două dintre şuturi fiind pe spaţiul porţii călărăşene. 

Afla mai multe despre: nicolae dicămihai tejafcsbdunărea călăraşi 

viewscnt
Articole similare