Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cu toţii am tremurat puţin sezonul acesta”. Ionuţ Lupescu, uşurat după ce Dinamo şi-a asigurat locul în Liga 1

”Cu toţii am tremurat puţin sezonul acesta”. Ionuţ Lupescu, uşurat după ce Dinamo şi-a asigurat locul în Liga 1

Superliga

Comentarii

Play-out-ul Ligii 1 s-a încheiat miercuri seara. Poli Iaşi şi Astra au retrogradat direct, iar Hermannstadt şi Voluntari au ajuns la barajul de retrogradare. Chindia şi Viitorul se vor duela pentru un loc de Conference League, după ce UTA şi Gaz Metan au terminat deasupra echipei lui Hagi, fără să aibă licenţă pentru Europa.

Dinamo a reuşit doar un egal acasă, cu Chindia, însă jucătorii s-au bucurat oricum de revenirea reuşită în ultimele cinci etape. ”Câinii” au reuşit să se salveze confortabil până la urmă, iar legenda clubului şi spectator de lux la meciul cu târgoviştenii, Ionuţ Lupescu, s-a bucurat de aceasta.

Ionuţ Lupescu, uşurat după ce Dinamo şi-a asigurat locul în Liga 1

Fostul jucător din Ştefan cel Mare a felicitat echipă pentru performanţa reuşită şi l-a lăudat în special pe Dusan Uhrin, antrenor care a scos-o pe Dinamo din cea mai neagră perioadă din istoria clubului.

”Mi-era dor sa vad un stadion plin de ”câini”. Cu toţii am tremurat puţin sezonul acesta şi suntem uşuraţi că am rămas acolo unde ne e locul. Mă bucur că până la urmă au reuşit să se unească. Dusan Uhrin, care a avut curajul să vină într-un moment foarte greu, a reuşit să facă într-un timp foarte scurt ceea ce mulţi nu au reuşit. Să nu ne mai peticim în fiecare an, asta e marea problemă”, a declarat Ionuţ Lupescu.

Afla mai multe despre: play-out liga 1ionuţ lupescudinamodinamo chindia 

viewscnt
Articole similare