Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Cu un ochi râd, iar cu celălalt plâng!" Memphis Depay a explicat motivul pentru care nu s-a bucurat la primul gol pentru Barcelona

"Cu un ochi râd, iar cu celălalt plâng!" Memphis Depay a explicat motivul pentru care nu s-a bucurat la primul gol pentru Barcelona
Comentarii

Memphis Depay (27 de ani) marcat golul egalizat din meciul dintre Barcelona şi Athletic Bilbao, scor 1-1.

Olandezul a marcat în minutul 75, însă a recunoscut că nu s-a putut bucura.

"Este minunat că am dat gol, dar sunt dezamăgit de rezultat. Cu un ochi râd, iar cu celălalt plâng. Nu m-am butut bucura la prima mea reuşită pentru că nu ne aducea cele trei puncte. A fost un meci greu pentru mine, dar bineînţeles că primul meu gol înseamnă mult pentru mine şi vreau să înscriu şi mai multe", a explicat Depay la interviul ulterior partidei cu Athletic Bilbao.

Pentru Barca, pare să fie primul semi eşec după plecarea lui Messi. Bilbao înregistrează a doua remiză după cea din prima etapă de la Elche.

Real Mallorca a câştigat la Vitoria, scor 1-0 în faţa lui Deportivo Alaves. Singurul gol al meciului a fost marcat de Nino în minutuş 80.

În celelalte două meciuri ale zilei s-au înregistrat două remize. Valencia a egalat în minutul 88 din penalty, prin Carlos Soler, în partida de la Granada. Gazdele marcaseră încă din minutul 16 prin Suarez. Espanyol şi Villarreal au terminat la egalitate, 0-0.

 

Afla mai multe despre: memphis depaybarcelona 

viewscnt
Articole similare