Experiențe împreună.
You are here:

Cu un ochi râde, cu altul... Mai puţin. „Merita convocarea”. Cum a comentat Florin Tănase selecţia lui Mirel Rădoi

Cu un ochi râde, cu altul... Mai puţin. „Merita convocarea”. Cum a comentat Florin Tănase selecţia lui Mirel Rădoi

FCSB

Comentarii

Florin Tănase a declarat după calificarea lui FCSB în turul doi preliminar al Europa League, că adversarii de la Şirak l-au surprins prin agresivitatea lor. Căpitanul roş-albaştrilor a precizat că Sergiu Buş merită convocarea la echipa naţională.

“O partidă destul de grea. Am început jocul mai slab decât meciul trecut, dar sunem bucuroşi că am reuşit să trecem în turul următor. O echipă destul de bună, agresivă, chiar m-au surprins în această seară.

Vrem cu o echipă mai slab cotată în turul doi. De ce nu? Cred că putem ajunge în grupe, mai ales că se joacă o singură manşă. Nici nu ştiam că au venit convocările la echipa naţională, asta este... dacă n-am fost convocat. Buş a făcut un sezon foarte bun şi în aceste două meciuri nu s-a mişcat rău, merita să fie convocat”, a spus Tănase la Prima TV.

FCSB a învins, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa armeană Şirak, în primul tur preliminar al Ligii Europa, şi s-a calificat în runda secundă preliminară a competiţiei. Au marcat Olaru ’34, Tănase ’65 (penalty) şi Buziuc ’83.

viewscnt
Articole similare
Prima sportiva cu dizabilitati care a pozat in Playboy: "Asta e fotografia mea preferata"