Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cu Victor Piţurcă nu-i de glumit. Un jucător a intrat în colimatorul fostului selecţioner. "A jucat data trecută, a făcut-o slab, iar acum nu a făcut parte din lot"

Cu Victor Piţurcă nu-i de glumit. Un jucător a intrat în colimatorul fostului selecţioner. "A jucat data trecută, a făcut-o slab, iar acum nu a făcut parte din lot"

Fotbal

Comentarii

Managerul general al celor de la "U" Craiova, Victor Piţurcă îşi demonstrează o dată-n plus exigenţa atunci când vine vorba de fotbal. Este dedicat 100% în ceea ce face şi are pretenţia ca şi oamenii cu care lucrează să se ridice la nivelul ambiţiilor sale. Când nu se întâmplă acest lucru, apar problemele.

A simţit-o pe pielea sa fostul rapidist Alexandru Ioniţă, cel care nici măcar nu a prins lotul în partida pe care "U" Craiova a pierdut-o, sâmbătă seară, pe stadionul celor de la CFR Cluj, scor 0-2. Iar dacă cineva a crezut că mijlocaşul lipseşte din motive medicale, Victor Piţurcă a lămurit situaţia la finalul partidei: "Nu este accidentat. A jucat data trecută, a făcut-o mai slab şi nu a făcut parte din lot pentru meciul din seara asta (n.r. - sâmbătă seară)", a explicat fostul selecţioner.

Victor Piţurcă l-a titularizat pe Alexandru Ioniţă în partida de etapa trecută, disputată împotriva celor de la Poli Iaşi, însă şi-a pierdut rapid răbdarea cu fosta speranţă a fotbalului giuleştean. L-a schimbat în minutul 57 cu bosniacul Elvir Koljic. Semn că nici indicaţiile pe care i le-a dat la pauză nu au fost îndeplinite de fotbalistul în vârstă de 24 de ani.

Dezamăgit de prestaţia lui Ioniţă, Victor Piţurcă a decis să-i dea o lecţie şi să-l ţină în afara lotului pentru partida cu CFR Cluj. Ar fi avut opţiunea să îl trimită la echipa secundă, în Liga a 3-a, aşa cum a făcut cu Mihai Roman, Luis Niţu sau Marius Briceag. Cei trei au marcat toate cele şase goluri ale echipei secunde, în partida câştigată împotriva celor de la FC Pucioasa, scor 6-1.

Alexandru Ioniţă se întoarce la CFR Cluj?

Alexandru Ioniţă a semnat cu "U" Craiova în vara acestui an, cu opţiunea de transfer definitiv, însă evoluţiile jucătorului ce aparţine de CFR Cluj nu au fost deloc convingătoare şi sunt şanse foarte mari ca acesta să se întoarcă în Gruia. În iarna anului 2018, CFR Cluj plătea un milion de euro celor de la Astra Giurgiu, în schimbul lui Ioniţă.

  • 7 meciuri, fără goluri sau pase de gol la "U" Craiova
  • 40 de meciuri, 3 goluri şi 3 pase de gol are Ioniţă la CFR
  • 112 meciuri 22 de goluri şi 12 pase de gol la Astra
  • 28 de meciuri, 6 goluri şi 3 pase de gol la Rapid
  • o selecţie la echipa naţională
  • 2 selecţii la România U21
  • 5 selecţii şi două goluri la România U19

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare