Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cubarsi (17 ani), ales ''omul meciului'' FC Barcelona - Napoli, la prima sa titularizare în Liga Campionilor

Cubarsi (17 ani), ales ''omul meciului'' FC Barcelona - Napoli, la prima sa titularizare în Liga Campionilor

FC Barcelona

Comentarii

Pau Cubarsi (17 ani), fundaşul central al echipei FC Barcelona, a fost desemnat "omul meciului" la prima sa titularizare în Liga Campionilor, marţi seara, în victoria obţinută de catalani pe teren propriu în faţa formaţiei italiene SSC Napoli (scor 3-1), sinonimă cu calificarea în sferturile de finală ale celei mai importante competiţii continentale intercluburi.

În ciuda vârstei sale, Cubarsi a evoluat fără emoţii în faţa campioanei entitre a Italiei, prestaţia sa excelentă fiind răsplătită cu trofeul rezervat "omului meciului".

"Adevărul este că a fost una dintre cele mai bune zile din viaţa mea. Am ajuns în sferturi după ani dificili la club. Sunt bucuros pentru acest trofeu (MVP), dar acest trofeul este meritul întregii echipe, pentru că ne-am dorit chiar de la început să câştigăm şi asta s-a văzut", a declarat Pau Cubarsi la finalul meciului.

Pau Cubarsi a debutat ca profesionist în urmă cu doar două luni. El a disputat primul său meci sub comanda antrenorului Xavi Hernandez în Cupa Spaniei, împotriva formaţiei Unionistas de Salamanca, iar de atunci nu a mai ratat niciun joc al grupării "blaugrana"

"Cubarsi este inteligent. Ştie când să se bată şi când nu trebuie să se bată. Nu a pierdut niciun duel împotriva unor jucători mai puternici decât el. Este spectaculos", a spus Xavi.

Pau Cubarsi este legat prin contract de FC Barcelona până în 2026, cu o clauză de reziliere de 10 milioane de dolari, însă conducerea clubului doreşte să-i prelungească înţelegerea, incluzând şi o clauză prohibitivă de un miliard de dolari.

Conform presei spaniole, Pau Cubarsi ar urma fie convocat de selecţionerul Luis de la Fuentes pentru următoarele acţiuni ale naţionalei Spaniei.

Afla mai multe despre: cubarsibarcelona 

viewscnt
Articole similare