Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Culio a criticat în termeni duri sistemul din Liga 1, după egalul cu Astra: "Federaţia are nevoie de un om care să ştie fotbal"

Culio a criticat în termeni duri sistemul din Liga 1, după egalul cu Astra: "Federaţia are nevoie de un om care să ştie fotbal"

CFR Cluj

Comentarii

Mijlocaşul argentinian al echipei CFR Cluj, Emmanuel Culio, şi-a declarat nemulţumirea faţă înjumătăţirea punctelor în play-off-ul Ligii 1, după ce formaţia sa a remizat contra Astrei Giurgiu, scor 1-1, şi a precizat că Federaţia Română de Fotbal are nevoie de un "om de fotbal" în fruntea sa.

"Sunt puţin supărat de campionat, pentru că eu cred că sunt slabi cei care organizează campionatul. Această înjumătăţire a punctelor... Noi eram la opt puncte de Craiova, iar când a început play-off, am fost la jumătate. Dacă greşim un meci, suntem aici, aproape. Nu ştiu cine face campionatul, dar trebuie să vină la Federaţie un om de fotbal, să ştie de fotbal", a spus Culio, la Telekom Sport.

Cât despre evoluţia din meciul cu Astra: "Am jucat foarte slab. Eu cred că a fost cel mai penibil meci al nostru, în prima repriză. În a doua repriză a fost puţin mai bine", a adăugat Culio.

Formaţia CFR Cluj a terminat la egalitate, sccor 1-1, partida disputată duminică, pe teren propriu, în compania echipei Astra Giurgiu, în etapa a patra a play-off-ului Ligii 1.

Afla mai multe despre: culiocfrliga 1 

viewscnt
Articole similare