Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Culio crede în naturalizarea lui Billel Omrani: ”Dacă se poate e perfect!” Ce spune despre eşecul de pe Olimpico

Culio crede în naturalizarea lui Billel Omrani: ”Dacă se poate e perfect!” Ce spune despre eşecul de pe Olimpico

CFR Cluj

Comentarii

Fotbalistul Juan Culio a declarat, joi seară, după meciul pierdut de CFR Cluj în faţa echipei Lazio Roma, scor 0-1, că nu se mai gândea că poate evolua într-un meci pe Olimpico, acolo unde a scris istorie în trecut pentru campioana României.

CFR Cluj a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), de Lazio, în etapa a V-a a Ligii Europa, penultima. Clujenii trebuie să obţină cel puţin un rezultat de egalitate, la 12 decembrie, în meciul de acasă, cu Celtic, pentru a se califica în 16-imi. Echipa scoţiană a câştigat Grupa E.

La finalul meciului, Juan Emmanuel Culio a explicat: ”Prima repriză a fost slabă, foarte slabă. Nu am avut încredere, nu am avut personalitate. Acesta a fost motivul pentru care nu a fost bine în prima repriză.Repriza a doua, s-a văzut de la început că am avut ocazii. Am avut 4-5 ocazii, dar din păcate nu am dat gol. Asta se întâmplă în fotbal. Dacă jucăm ca în prima repriză, nu avem nicio şansă de calificare. Dacă jucăm ca în repriza a doua, avem mari şanse să ne calificăm”

Momentul în care a înscris pe Olimpico pentru CFR a rămas viu în memoria fotbalistului argentinian. Ce le-a lipsit clujenilor de această dată: ”Da, a fost foarte important. Eu tot timpul mă gândesc că ce s-a întâmplat e în trecut. Când mă voi lăsa de fotbal, atunci mă voi gândi. În fotbal contează prezentul. Dacă nu munceşti bine, toată lumea te critică. Nu, sincer nu m-am gândit. Din păcate, astăzi nu am scos un punct aici, un egal. Eu cred că am fi meritat, în repriza a doua echipa a jucat foarte bine. Nu am avut încredere în noi la început, nu am avut personalitate. Asta a fost. După, în repriza a doua, am vorbit în vestiar cu Mister şi am spus că trebuie să avem încredere în noi şi personalitate.Şi echipa, în repriza a doua, s-a văzut că a avut asta, încredere şi personalitate, ăsta a fost motivul pentru care am jucat foarte, foarte bine” a mai spus Culio.

Mirel Rădoi a anunţat că se gândeşte să-l naturalizeze pe Billel Omrani pentru echipa naţională de fotbal a României: ”Dacă poate, eu cred că e bine pentru România. Această ţară mi-a dat totul în cariera mea, aşa că îmi doresc tot ce e mai bine pentru România” a spus Culio, după Lazio - CFR Cluj 1-0.

Afla mai multe despre: culiocfr cluj 

viewscnt
Articole similare