Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Culio nu va mai juca şi în sezonul viitor la CFR Cluj. Petrescu a dezvăluit ce planuri are: ”De-aia trage tare acum”

Culio nu va mai juca şi în sezonul viitor la CFR Cluj. Petrescu a dezvăluit ce planuri are: ”De-aia trage tare acum”

Superliga

Comentarii

Emmanuel Culio nu va mai juca şi în sezonul viitor la CFR Cluj. Dan Petrescu a dezvăluit că mijlocaşul argentinian s-ar putea retrage la finalul acestui sezon.

În vârstă de 36 de ani, Culio mai are contract cu CFR Cluj până la finalul acestui sezon. Dan Petrescu spune că sunt şanse mari să fie şi ultimul contract de jucător din cariera sa. Antrenorul campioanei României are numai cuvinte de laudă pentru jucătorul argentinian, despre care spune că are o atitudine exemplară:

”Joacă foarte bine şi se dăruieşte, l-aţi văzut şi ieri (n.r. joi, cu Rennes). Mă bucur pentru el. Acum, cred că ăsta va fi ultimul sezon al lui şi cred că de-aia dă totul. El dă totul tot timpul, dar acum îşi doreşte să ajungă cât mai sus. Vă daţi seama, ar fi ceva fantastic să reuşim să ne calificăm în primăvara europeană”, a declarat Dan Petrescu.

Ajuns la 36 de ani, Culio a revenit la CFR Cluj în vara lui 2017 şi în tot acest timp a fost unul dintre cei mai importanţi şi constanţi jucători din lotul lui Dan Petrescu. De asemenea, a contribuit din plin la cele două titluri pe care CFR Cluj le-a luat în ultimele două sezoane.

Dacă se va retrage, i se va propune cel mai probabil un post în staff-ul lui CFR Cluj.

Afla mai multe despre: culio 

viewscnt
Articole similare