Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CULISE | Modul incredibil în care Rednic a ajuns să plece de la Dinamo! "Puriul" s-a dus să-i prezinte transferurile lui Negoiţă, dar a plecat cu contractul reziliat

CULISE | Modul incredibil în care Rednic a ajuns să plece de la Dinamo! "Puriul" s-a dus să-i prezinte transferurile lui Negoiţă, dar a plecat cu contractul reziliat

Superliga

Comentarii

Vestea că Mircea Rednic s-a despărţit astăzi de Dinamo a luat prin surprindere întreg fotbalul românesc.

În ciuda rezultatelor sub aşteptări obţinute de "câini" sub comanda "Puriului" nimic nu anunţa plecarea acestuia. Rednic vorbea despre construirea unei echipe capabilă să se lupte pentru câştigarea titlului în noul sezon, însă planurile au fost date peste cap astăzi, după o şedinţă-fulger la sediul clubului, de la hotelul RIN.

Surse Telekom Sport au dezvăluit cum a ajuns Mircea Rednic să demisioneze, deşi "Puriul" îşi făcuse deja toate planurile pentru această vară şi urma să i le prezinte patronului Ionuţ Negoiţă.

Mircea Rednic urma să se întâlnească astăzi cu conducerea clubului pentru a le prezenta lista de transferuri pentru această vară, plus sumele de care ar fi avut nevoie pentru a transfera respectivii jucători.

Înainte de şedinţă, Rednic a fost însă convocat la biroul său de Ionuţ Negoiţă, unde era aşteptat directorul general Bogdan Bălănescu, Ionel Dănciulescu,  Marius Iorga (şeful departamentului de scouting al lui Dinamo) şi Gabriel Răduţă (şeful centrului de copii şi juniori).

I s-a transmis că Dinamo are oferte de transfer pentru Mattia Montini şi Dan Nistor, însă Rednic nici nu a vrut să audă de cedarea celor doi.

"La ce rezultate ai avut şi ce transferuri ai făcut, să nu ai tupeul să vorbeşti despre investiţii!", i s-ar fi spus lui Rednic, care a transmis atunci că nu are niciun rost să mai continue, dacă nu va avea susţinerea conducerii pentru construirea unei echipe competitive.

Conducătorii nu s-au opus plecării şi i-au transmis lui Rednic că e aşteptat să semneze rezilierea contractului, cu menţiunea că va fi plătit conform contractului.

Ulterior, Rednic a mers să-şi anunţe colaboratorii că pleacă şi a mers să semneze rezilerea contractului.

În această seară, şefii lui Dinamo urmează să aibă primele discuţii pentru numirea unui nou antrenor.

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamoculise 

viewscnt
Articole similare