Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Culisele celui mai tare transfer din istorie! Pleacă Ronaldo şi Bale, dar Real dă lovitura. Florentino Perez îl pregăteşte pe Neymar

Culisele celui mai tare transfer din istorie! Pleacă Ronaldo şi Bale, dar Real dă lovitura. Florentino Perez îl pregăteşte pe Neymar

Real Madrid

Comentarii

Cristiano Ronaldo a şocat pe toată lumea în momentul în care a anunţat, la finalul meciului cu Liverpool, că ar putea pleca de la Madrid. La fel a lăsat să se înţeleagă şi Bale, dar pe Bernabeu nu vor fi, în această vară, doar plecări sonore, ci şi veniri extrem de importante.

Florentino Perez este de-a dreptul diabolic atunci când vine vorba de transferuri spectaculoase, iar faptul că Real i-ar putea pierde pe Cristiano Ronaldo şi Gareth Bale nu e deloc întâmplător.

Bale pleacă fiindcă e nemulţumit de faptul că nu joacă prea mult sub comanda lui Zidane, în timp ce Cristiano se va despărţi de madrileni doar în cazul în care Real va reuşi transferul lui Neymar.

Ronaldo nu vrea să pice în rol secundar pe Bernabeu, aşa că dacă Florentino Perez va bate palma cu PSG, atunci portughezul va pleca de la Madrid. Ar fi practic unica variantă în care Real s-ar mulţumi cu ideea de a-l pierde pe Cristiano Ronaldo.

Schimbul de generaţii cu Neymar ar veni la fix, iar ambele părţi ar pleca mulţumite. Ronaldo ar obţine un salariu colosal, cel mai probabil la PSG, în timp ce Neymar ar fi singura vedetă adevărată de la Madrid.

Afla mai multe despre: ronaldoneymarbalereal madridtransferuri 

viewscnt
Articole similare