Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Culisele din vestiarul României U21 după eşecul cu Ucraina: ”Atmosfera este puţin tensionată”

Culisele din vestiarul României U21 după eşecul cu Ucraina: ”Atmosfera este puţin tensionată”

CFR Cluj

Comentarii

Cătălin Itu a dezvăluit că atmosfera în vestiarul ”tricolorilor mici” nu este una tocmai plăcută după eşecul suferit de aceştia, scor 0-1, în deplasarea de pe terenul Ucrainei.

Mijlocaşul campioanei CFR Cluj a spus că atmosfera este puţin tensionată, însă o victorie în faţa Maltei le-ar readuce elevilor lui Adrian Mutu un moral mai bun.

”Atmosfera este puţin tensionată, în această echipă suntem doar caractere puternice, ne dorim mereu să câştigăm, avem acest spirit de învingător mereu în noi. E puţin tensionată în momentul de faţă, dar cred că va fi bine dacă vom avea un rezultat pozitiv cu Malta, cred că ne vom reveni şi vom avea un moral bun.

A fost cam greu de digerat (n.r.- eşecul de la Kiev), dar în viaţa mai şi perzi, nu tot timpul viaţa merge pe un trend ascendent. Ne-am obişnuit cu ideea, continuăm să muncim şi mergem mai departe. E puţin nedrept, puteam obţine mai mult, noi am muncit mult, ne-am făcut treaba, din păcate nu a ieşit cum ne-am dorit.”, a declarat Cătălin Itu pentru FRF TV.

Itu şi-a exprimat ambiţia ca naţionala U21 să se califice la Campionatul European din 2021 şi a explicat care sunt condiţiile pentru ca ”tricolorii mici” să reuşească o nouă performanţă.

”Simţim obligaţia să mergem din nou la European, ne dorim să facem o figură la fel de frumoasă cum au făcut şi cei din generaţia anterioară. O participare la European ar însemna o experienţă unică în viaţă, deoarece eu m-aş simţi fotbalist şi m-aş simţi foarte bine jucând printre cei mai buni din Europa.

(n.r.-o victorie cu Malta) Ar mai reduce din tristeţea înfrângerii de la Kiev, sperăm să câştigăm indiferent de scor şi va fi bine dacă va fi un rezultat pozitiv. Dacă vom câştiga ambele meciuri (n.r.- cu Malta şi Danemarca), şansele rămân la fel de mari cum erau înainte.”, a completat Cătălin Itu.

 

Afla mai multe despre: catalin ituromaniaromania u21cfr cluj 

viewscnt
Articole similare