Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a acceptat Habibou să revină în România: "M-am gândit mult la asta". Francezul a rămas în Iaşi, unde s-a autoizolat în camera de hotel

Cum a acceptat Habibou să revină în România: "M-am gândit mult la asta". Francezul a rămas în Iaşi, unde s-a autoizolat în camera de hotel

Superliga

Comentarii

Habib Habibou a povestit cum a ajuns din nou în România, unde a mai jucat pentru FCSB, în urmă cu 12 ani. Atacantul care va împlini 33 de ani spune că cel care l-a convins a fost Mircea Rednic, pe care îl ştia din Belgia.

Habibou a semnat în această iarnă cu Poli Iaşi, după ce s-a despărţit de Lokeren. Atacantul francez spune a revenit după o accidentare care l-a ţinut aproape un an departe de teren şi că avea nevoie de o provocare. Proiectul pe care Mircea Rednic i l-a propus i s-a părut cel mai interesant. Însă n-a apucat să se bucure de fotbal decât patru etape, deoarece campionatul a fost întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus: 

"În urma accidentării mele grave, care m-a ţinut mai bine de 10 luni în afara terenului, nu a fost uşor să revin [...] Am ajuns la un acord cu clubul şi am decis că am nevoie de un nou început. M-am gândit mult timp la asta. Şi apoi am vorbit cu Mircea Rednic, pe care îl ştiam din Belgia. Mi-a cerut să vin să-l ajut aici, în România. El mi-a povestit de proiectul său foarte interesant [...] Provocarea a fost foarte bună şi totul mergea bine până la epidemie", a declarat Habibou pentru footmercato.net.

Cum îşi petrece Habibou timpul în camera de hotel

Atacantul în vârstă de 32 de ani a rămas în România, deşi cei mai mulţi jucători străini au ales să meargă în ţările lor. Spune că este izolat în camera de hotel, dar are acces la sala de fitness şi urmează programul pe care i l-a dat Mircea Rednic. În rest, îşi petrece timpul la TV. Nu se plânge şi ne îndeamnă să ascultăm recomandările făcute de autorităţi:

"Starea de urgenţă a fost declarată aici de preşedintele ţării, cam ca în Franţa. De când am venit stau la hotel. Nu ne putem mişca. Cred că este un lucru bun având în vedere ce se întâmplă. În Europa avem mici probleme. Dar este doar o chestiune de urma instrucţiunile. Dacă toată lumea ar fi ascultat, cred că nu ajungeam aici. Europenii sunt un pic încăpăţânaţi, nu vrem să ascultăm. Când spui "stai acasă", trebuie să stai acasă, nu este complicat.

Este ca Prison Break în acest moment pentru mine. Mă uit pe Netflix, la TV, la filme... De vreme ce nu mai avem fotbal, mă ocup de altele. Vorbesc prin telefon cu familia mea, care în prezent este în Puerto Rico. Îmi este foarte dor de ei, dar sunt sigur că sunt bine acolo", a mai spus Habibou.

Afla mai multe despre: habibou 

viewscnt
Articole similare