Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a adus Florentino Perez aproape 200 de milioane de euro clubului Real Madrid, în plină pandemie. Strategia care pregăteşte transferul lui Mbappe

Cum a adus Florentino Perez aproape 200 de milioane de euro clubului Real Madrid, în plină pandemie. Strategia care pregăteşte transferul lui Mbappe

Real Madrid

Comentarii

Florentino Perez rămâne indiscutabil unul dintre oamenii de fotbal care ştie exact ce face.

Chiar dacă pandemia de coronavirus a lovit din plin tot fotbalul mondial, inclusiv cluburile mari ale Europei, Real Madrid pare că a ieşit cu capul sus.

Presa spaniolă explică strategia aplicată de Florentino Perez în această perioadă, incluzând aici reducerea salariilor cu 10% sau chiar 20% a unor jucători foarte bine plătiţi sau renunţarea la jucători care aveau salarii mari şi nu mai doreau să rămână la echipă.

Strategia de 200 de milioane de euro a lui Florentino Perez

Pentru Real Madrid, strategia lui Florentino a început vara trecută. Gruparea blanco a vândut jucători de 65 de milioane de euro, incluzându-i aici pe Achraf Hakimi, Oscar Rodriguez, Javi Sanchez, Alberto Soro, Dani Gomez şi Jorge de Frutos.

A continuat în această vară, când madrilenii i-au cedat pe Varane, Odegaard şi Brahim Diaz, fotbalişti pentru care a obţinut aproape 100 de milioane de euro.

La aceste sume, Los Blancos adaugă un câştig important în ceea ce priveşte masa salarială, care a scăzut substanţial după plecările lui Varane, Sergio Ramos şi Martin Odegaard. ”Aproape 200 de milioane de euro din toate aceste mutări, atât de necesare clubului, în această perioadă delicată. Madridul a pierdut enorm pentru că i-a lipsit publicul de la stadion, dar şi din muzeu. Cu toate acestea, Florentino a reuşit să rentabilizeze o perioadă grea, poate cea mai delicată din istoria recentă a Realului” scrie presa spaniolă.

Cu ultimul mare transfer făcut înainte de pandemie (n.r Eden Hazard, de la Chelsea), Real Madrid îşi pregăteşte acum terenul pentru marele vis al lui Florentino Perez: Kylian Mbappe. Acesta ar putea sosi liber de contract, în vara viitoare, după ce îi expiră contractul cu PSG.

Afla mai multe despre: florentino perez 

viewscnt
Articole similare