Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a ajuns Enache să-şi TRIPLEZE salariul de la FCSB deşi a fost "dat afară": "Am trăit periculos!" Înţelegerea făcută cu ruşii | EXCLUSIV

Cum a ajuns Enache să-şi TRIPLEZE salariul de la FCSB deşi a fost "dat afară": "Am trăit periculos!" Înţelegerea făcută cu ruşii | EXCLUSIV

Stranieri

Comentarii

Gabi Enache s-a despărţit de FCSB la doar două zile după ce patronul Gigi Becali anunţase că omul adus în 2016 de la Astra nu va mai îmbrăca tricoul vicecampioanei, însă pentru fotbalistul de 27 de ani "excluderea" a reprezentat un pas înainte.


Enache şi-a reziliat contractul cu FCSB în cursul zilei de joi şi la nici 24 de ore şi-a găsit o nouă echipă, în condiţii financiare mult mai bune. Mijlocaşul era plătit cu 16.000 de euro pe lună la FCSB, iar la noua echipă, Rubin Kazan, va încasa de aproape trei ori mai mulţi bani (45.000 de euro)

Înţelegerea cu ruşii: în vară poate deveni din nou liber de contract


Agentul jucătorilui, Anamaria Prodan, a oferit în direct la Telekom Sport detalii despre înţelegerea cu Rubin Kazan. Enache a semnat un contract până în vară, cu opţiune de prelungire pe încă trei sezoane. Decizia a fost luată de comun acort de reprezentanţii clubului şi cei ai jucătorilui, în condiţiile în care Rubin se confruntă cu probleme financiare.

"Am semnat pe patru luni, plus trei ani! A fost un transfer făcut în trei ore. Nu ne aştepam nici eu, nici el, nici Steaua, nici Rubin Kazan! Am trâit periculos pentru că reziliasem deja cu Steaua şi nu aveam contract până să vină Rubin Kazan.

Ei au avut nişte probleme financiare şi am hotărât să vedem ce se va întâmpla până în vară. Din vară e clar că are un contract pe trei ani, dar dacă nu vor putea să achite sumele care se vor cuveni, atunci ne lasă liberi de contract.

Salariul va fi de trei ori mai mare decât la Steaua!
", a declarat Anamaria Prodan la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gabi enachefcsbliga 1transferrubin kazan 

viewscnt
Articole similare