Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a ajuns să fie vândut Vlad Chiricheş la Tottenham pentru 10 milioane de euro. Gigi Becali: "Când am văzut, m-am enervat. Mă presa!"

Cum a ajuns să fie vândut Vlad Chiricheş la Tottenham pentru 10 milioane de euro. Gigi Becali: "Când am văzut, m-am enervat. Mă presa!"

Fotbal

Comentarii

Gigi Becali a povestit cum a reuşit să obţină 10 milioane în schimbul lui Vlad Chiricheş, în anul 2013, după ce s-a lăsat "pradă" orgoliilor.

În anul 2013, Gigi Becali se afla în cea bună perioadă a vieţii sale, încarcerat la Jilava, însă păstrase puterile depline la FCSB, atunci sub titulatura de "Steaua". Acesta le-a transmis apropiaţilior că doreşte 7 milioane de euro în schimbul lui Vlad Chiricheş, însă un interviu avea să-i schimbe total percepţia.

"Eram în celulă la Jilava. Eu le-am transmis că vreau 7 milioane de euro pe Chiricheş. Voiam să îl vând după toate meciurile din Liga Campionilor. Eu eram certat cu Giovanni, nu prea ne vorbeam. Şi văd un interviu cu Giovanni în care spunea că Tottenham îl vrea pe Chiricheş, dar îl vrea <<ieri>>. Gen: <<Ăia stau după tine?>>. Mă presa pe mine, iar eu m-am enervat.  Când eşti la puşcărie se zice că ai orgolii mai mici, dar nu a fost aşa. L-am sunat pe Victor şi i-am transmis că nu mai vreau 7, vreau 10, pentru că nu vreau să-l vând <<ieri>>, vreau să îl vând <<mâine>>.  Şi am luat 10 milioane de euro. Dacă nu dădea Giovanni declaraţia aia, luat 7 milioane de euro pe Chiricheş", a declarat Gigi Becali, la Pro X.

 

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare