Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a ajuns Viitorul în play-off! Ianis Hagi a povestit totul la conferinţa de presă: ”Asta am făcut şi mergem la fel şi mai departe”

Cum a ajuns Viitorul în play-off! Ianis Hagi a povestit totul la conferinţa de presă: ”Asta am făcut şi mergem la fel şi mai departe”

Farul Constanța

Comentarii

Viitorul va întâlni FCSB, în deplasare, duminică, de la ora 20:45, în prima confruntare din play-off-ul Ligii I. Ianis Hagi a vorbit la conferinţa de presă premergătoare partidei, despre tactica care a adus echipa din Ovidiu în situaţia de a lupta pentru titlu. Constănţenii vor merge la victorie în confruntarea cu FCSB.

Fotbaliştii pregătiţi de Gheorghe Hagi sunt motivaţi şi abia aşteaptă confruntarea cu FCSB.

”Abia aştept să înceapă lupta. Suntem toţi motivaţi să câştigăm meci de meci să mergem să ne batem cu orice adversar. Suntem pregătiţi şi mental şi fizic şi abia aşteptăm să înceapă această luptă.

Noi luăm meci de meci. Cum am fost şi astea patru meciuri decisive. Am luat meci cu meci. Ne-am gândit la primul meci. E cel mai important primul meci şi mereu ne-am gândit s-ă luăm în calcul primul meci şi apoi vom vedea ce va fi. În play-off la fel mergem, la fel, cu aceaşi mentalitate şi apoi vom vedea.

Da, şi noi ne-am exprimat intenţia de a câştiga orice meci. Şi mergem să ne batem cu ei. Suntem buni, am dovedit-o, jucăm un fotbal plăcut. O să fie un meci deschis, frumos cum au fost şi celalalte între noi şi cei de la FCSB şi mergem să ne jucăm şansele”, a declarat Ianis Hagi la Telekom Sport.

Partida dintre FSCB şi FC Viitorul va putea fi urmărită LIVE la Telekom Sport, duminică, de la ora 20:45, iar cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: viitorulliga 1fcsb,  

viewscnt
Articole similare