Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a ales Rădoi căpitanul României pentru Jocurile Olimpice: ”Este un exemplu la antrenamente şi în vestiar este respectat!”

Cum a ales Rădoi căpitanul României pentru Jocurile Olimpice: ”Este un exemplu la antrenamente şi în vestiar este respectat!”

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul Mirel Rădoi a explicat cum a fost ales căpitanul naţionalei pentru Jocurile Olimpice.

Într-o conferinţă de presă, selecţionerul României, Mirel Rădoi a povestit şi cum a fost ales căpitanul echipei pentru Jocurile Olimpice:

"A fost căpitanul de la recentul Euro de tineret, Marin, am făcut o sociogramă la nivel de grup să vedem care sunt liderii formali şi informali. Au fost patru nume: Marius Marin, Dragoş Nedelcu, Tudor Băluţă şi Alexandru Paşcanu. Marius Marin este un exemplu la antrenamente şi în vestiar este respectat. Competiţia a fost cu Tudor Băluţă" a declarat Rădoi pentru FRFTV.

Marius Marin a impresionat nu doar la naţionala României de tineret, ci şi în Italia, acolo unde cei de la Pisa l-au adus sub formă de împrumut. A marcat un singur gol stagiunea trecută, dar a fost titular meci de meci în tricoul formaţiei antrenate de Luca D'Angelo. Marius Marin a fost căpitanul naţionalei de tineret la EURO 2020.

Crescut de Poli Timişoara, Marin a mai jucat la juniorii lui Sassuolo şi Catanzaro. La Pisa a ajuns prima dată în august 2018, sub formă de împrumut, iar în vara lui 2019 a fost cumpărat definitiv. El este dorit acum de mai multe cluburi din Serie A.

Turneul Olimpic de fotbal va avea loc în perioada 21 iulie – 7 august 2021. În urma tragerii la sorţi, România a fost repartizată în grupa B alături de Noua Zeelanda, Coreea de Sud şi Honduras.

Afla mai multe despre: mirel rădoimarius marin 

viewscnt
Articole similare