Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a câştigat CFR Cluj 100.000 de euro înaintea meciului cu FCSB din această seară!

Cum a câştigat CFR Cluj 100.000 de euro înaintea meciului cu FCSB din această seară!

CFR Cluj

Comentarii

16.000 de bilete s-au vândut pentru partida de diseară din Gruia dintre CFR Cluj şi Steaua! Acesta fiind un record de asistenţă pentru ultimii ani

Totuşi, cea mai mare asistenţă de pe “Constantin Rădulescu” s-a înregistrat tot la un meci cu FCSB, atunci când în tribune au fost 21.000 de fani. S-a întâmplat pe 21 mai 2012, atunci când clujenii au câştigat cel de-al treilea titlu din istoria echipei, iar jucătorii au primit trofeul din partea LPF. Atunci nu era închisă peluza a doua, aşa cum se întâmplă acum. CFR nu a mai primit autorizaţie pentru că peluza e construită pe schelă metalică. 

Iuliu Mureşan dezvăluie interesul major pentru acest meci: “Cu siguranţă şi aportul publicului va fi foarte important. Vom miza pe un stadion plin de ceferişti. Sper să fie record de asistenţă pentru stadionul nostru”.

Tehnicianul formaţiei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că adversara din etapa a XI-a a Ligii I, FCSB, are lotul cel mai valoros şi ar putea să câştige titlul şi dacă ar forma două echipe.

"FCSB are lotul cel mai valoros, cei mai mulţi bani investiţi, cei mai buni jucători, ultimele două campioane adunate într-o echipă, plus Pintilii, plus Planici, plus Niţă, în opinia mea ei sunt mai în formă ca să câştige campionatul şi numai ei pot pierde campionatul. Cred că dacă vor face două echipe chiar amândouă pot să câştige campionatul. Steaua are cel mai bun lot de la era de când au jucat cu Chelsea şi când a eliminat-o pe Ajax. Numai ei pot să piardă acest campionat. Poate chiar e mai puternic. Are conducător foarte bun, un antrenor tânăr, cunosc foarte bine fotbalul jucătorii, au ales foarte bine, au dubluri pe posturi", a spus Dan Petrescu.

 

Afla mai multe despre: cfr clujfcsbbiletesoldoutticketingsuporteri 

viewscnt
Articole similare